13 august 2022

Străzile Constanţei, eliberate de maşinile fără stăpân sau abandonate

Distribuie pe rețelele tale sociale:

În perioada 27-29 iunie 2022, Direcţia Generală Poliţia Locală a desfăşurat o nouă acţiune de eliberare a domeniului public de vehiculele abandonate şi fără stăpân.

Astfel, din cele 26 de autovehicule pentru care primarul Vergil Chiţac semnase dispoziţie de ridicare de pe domeniul public, conform Legii nr. 421/2002 privind regimul juridic al vehiculelor fără stăpân sau abandonate pe terenuri aparţinând domeniului public sau privat al statului ori al unităţilor administrativ-teritoriale, 12 autovehicule au fost ridicate de proprietari, iar 14 au fost ridicate şi depozitate într-un spaţiu special amenajat de reprezentanţii municipalităţii.

Primăria Municipiului Constanţa mulţumeşte cetăţenilor care au dat dovadă de simţ civic şi responsabilitate şi s-au conformat somaţiilor primite.

Poliţiştii locali acţionează în permanenţă pentru eliberarea străzilor şi trotuarelor de aceste vehicule care strică imaginea oraşului, multe dintre ele adevărate focare de infecţie.

Facem apel la constănţeni ca în cazul în care au cunoştinţă despre existenţa unor autovehicule care au fost abandonate pe domeniul public să sesizeze Direcţia Generală Poliţia Locală la numerele de telefon 0241.484205 şi 0341.922 sau pe email: politia.locala@primaria-constanta.ro.