Publicat: 12 Decembrie, 2014 - 13:08
Share

Update 15.00: "Astăzi m-am prezentat la Secția Militară a Parchetului General, invitat în legătură cu accidentul aviatic. Am avut o discuție cu procurorul de caz. Am trecut în revistă toate momentele din acea zi, seară și noapte. În calitate de martor, am semnat o declarație. (...) Eu am făcut declarația care spune că Ministerul Afacerilor Interne și-a făcut datoria integral, o reiterez și acum. Din punctul de vedere al MAI, nu se putea face nimic altfel. (...) La nivel operativ toată lumea a acționat, cu comunicarea stăm mai rău, după cum știți", a declarat Radu Stroe la ieșirea din sediul Parchetului.
Fostul ministru al Afacerilor Interne Radu Stroe s-a prezentat, vineri, la Parchetul instanţei supreme, pentru a fi audiat în legătură cu accidentul aerian din munţii Apuseni.

Reamintim că Stroe a demisionat de la şefia Ministerului Afacerilor Interne în 23 ianuarie, la trei zile după accidentul în care au murit pilotul Adrian Iovan şi studenta Aurelia Ion.

Procurorii Parchetului instanţei supreme l-au audiat, în 5 decembrie, pe fostul director al Administraţiei Române a Serviciilor de Trafic Aerian (ROMATSA) Aleodor Frâncu.