27 octombrie 2021

Studenţii Şcolii Naţionale de Studii Politice şi Administrative beneficiază în sfârşit de o organizaţie reprezentativă!

Distribuie pe rețelele tale sociale:

Liga Studenţilor în Ştiinţe Politice şi Administrative din cadrul SNSPA (LSSPA-SNSPA), organizaţia reprezentativă a studenţilor din SNSPA, anunţă în mod oficial că joi, 30.09 a.c, instanţa a acordat personalitate juridică Asociaţiei!

Ne bucurăm să anunţăm faptul că, în urma eforturilor depuse de un grup de studenţi activi ai SNSPA, studenţii sunt în sfârşit reprezentaţi de o organizaţie independentă, democratică, non-partizană ce are ca scop principal apărarea drepturilor şi intereselor studenţilor pe care aceştia îi reprezintă.

Astfel spus, începând de joi, 30 septembrie, Judecătoria Sectorului 5 a acordat în mod oficial personalitate juridică Asociaţiei Liga Studenţilor în Ştiinţe Politice şi Administrative din cadrul SNSPA, drept pentru care dorim să vă invităm să ne fiţi alături şi să susţineţi această iniţiativă a studenţilor fără precedent în istoria recentă a SNSPA, întrucât, lista fondatorilor este alcătuită exclusiv din studenţi care, în mare parte, au fost şi sunt implicaţi activ în mediul ONG.

Printre priorităţile pe termen scurt, ne propunem:

* extinderea echipei cu studenţi cer îşi doresc să se implice activ în demersurile Ligii, astfel, vom deschide perioada de recrutări a LSSPA;

* facilitarea de programe şi proiecte care să integreze noii studenţi SNSPA în mediul academic;

* webinare şi work-shop-uri interactive pentru studenţi, prin colaborare cu experţi din domeniile de studiu ale acestora, pentru a aprofunda cunoştinţele ştiinţifice;

* colaborarea activă cu structurile de conducere SNSPA, Asociaţiile de studenţi din ţară, Federaţiile Naţionale de Studenţi, etc.

„Sunt extrem de bucuros şi onorat să anunţ faptul că rodul muncii noastre, a unor studenţi care au decis să ia atitudine, a unor studenţi care au decis că atât noi, cât şi colegii noştri meritau o reprezentare activă, are un deznodământ fericit în beneficiul mediului academic SNSPA. Sperăm pe această cale să găsim un partener şi un sprijin în toţi decidenţii Universităţii, întrucât LSSPA este deschisă la orice colaborare ar aduce un sprijin eficient studenţilor SNSPA. Vă invităm să susţineţi şi să urmăriţi activitatea Ligii şi fac un apel către colegii mei, prin care îi îndemn, în momentul în care vom da start recrutărilor, să se alăture aceste echipe active şi implicate şi, împreună, să contribuim la un climat educaţional cât mai prielnic pentru toţi beneficiarii acestei Universităţi.”- a declarat Rădulescu Nicolae-Alexandru, preşedinte LSSPA-SNSPA.