Publicat: 24 Noiembrie, 2020 - 13:51
Share

Studenţii Ligii AC (Liga Studenţilor din Facultatea de Automatică şi Calculatoare din cadrul Universităţii Politehnica Timişoara) au ţinut să vină în sprijinul cadrelor didactice din sistemul de învăţământ preuniversitar, organizând un curs de predare online, bazat pe expertiza şi cunoştinţele dobândite în cadrul UPT.

Cursurile se desfăşoară la iniţiativa Ligii AC şi a Diamond Lions Club, cu sprijinul Universităţii Politehnica Timişoara, studenţii voluntari prezentând, în cadrul acestora, diferite instrumente digitale ce pot fi utilizate în predarea online.

Într-o primă serie au participat 52 de cadre didactice din mediul preuniversitar, care au învăţat cum să folosească Zoom, Google Classroom şi alte platforme, pentru a-şi adapta modul de predare la contextul impus de pandemie şi a implica mai mult elevii în procesul didactic.

O a doua serie de cursuri a început cu 75 de cadre didactice dornice să înveţe mai mult despre digitalizarea procesului educaţional. Iar iniţiativa nu se opreşte aici. Sesiunile continuă şi în weekendurile ce urmează, înscrierile fiind deschise, iar acestea se pot realiza accesând ligaac.ro/inscrieri.

 

Tag-uri Institutii: