Publicat: 11 Februarie, 2019 - 09:36
Share

Irina Begu si Monica Niculescu au castigat ultima partida - cea decisivă - a intalnirii Romania - Cehia, la Ostrava, echipa noastra învingând cu scorul de 3-2 in turul I al Grupei Mondiale I din Fed Cup.

Scorul a fost 6-7, 6-4, 6-4, dupa 2 ore si 57 de minute de tenis fabulos, pe alocuri dramatic, cu un final intens, in care fiecare punct a fost pe muchie de cutit. Echipa noastra de dublu a înfruntat cea mai bine plasată pereche în clasamentul mondial, având presiunea psihică a reponsabilității calificării, după ce scorul devenise egal ăn urma victoriilor Simonei Halep la cele două componente de la simplu, și a înfrângerilor lui Buzărnescu la aceleași. Jocull exemplar al Simonei în fața semifinalistei de la Melbourne și prestația de excepție a cuplului care a caștigat recent un turneu din Asia au facut ca România să se califice în etapa următoare a competiției feminine, împotriva pronosticurilor.

Pentru înâlnirea cu franța din etapa următoare va trebui rezolvată problema celei de a doua jucătoare de simplu, Buzărnescu fiind marcată de o instabilitate emoțională care face să nu se poată conta pe ea.

Tag-uri Institutii: 

Tag-uri Geo: