Publicat: 13 Martie, 2020 - 03:42
Share
Medicamente identificate pentru a trata COVID-19: întreprindere comună chineză-italiană

Situația din Italia este gravă când vine vorba de COVID-19. Autoritățile și știința fac imposibil să facă progrese în combaterea acestui virus.Tocilizumab este un medicament care tratează artrita reumatoidă moderată până la severă. De asemenea, poate trata artrita idiopatică poliarticulară juvenilă (PJIA) și artrita idiopatică juvenilă sistemică (SJIA).

O echipă chineză-italiană din Napes, Italia a experimentat acest medicament pentru a lupta împotriva Covid-19. Această știre a fost răspândită în presa italiană și din sursele de comunicații sigure italiene: RAI-TV

O colaborare între Spitalul Colli, Institutul de Cancer din Napoli și medicii chinezi, s-a verificat că „Tocilizumab” poate da rezultate pozitive în îngrijirea persoanelor infectate cu Coronavirus.

Doi pacienți din Napoli au răspuns imediat 

Medicamentul a fost administrat la doi pacienți internați la Spitalul Cotugno (din Napoli), care suferă de pneumonie severă Covid-19 sâmbătă trecută. La 24 de ore de la perfuzie, au fost evidențiate îmbunătățiri încurajatoare, în special la unul dintre cei doi pacienți, care au ajuns la spital ca un caz deosebit de critic. Acest lucru a fost raportat de spitalul napolitan din Dealuri.

Același medicament a fost utilizat în China la 21 de pacienți și acum a fost administrat pentru prima dată în Italia, în pacienții Coronavirus.
Pe baza acestui experiment se evaluează în prezent dacă se recomandă tratarea altor pacienți bolnavi critici.

Echipa internațională

Rezultatul a fost posibil grație unui efort de echipă menționat: Oncologia Azienda dei Colli de Vincenzo Montesarchio, Imunoterapia oncologică și terapii inovatoare ale lui Pascale de Paolo Ascierto împreună cu virologul Franco Buonaguro, precum și unii medici chinezi, printre care Wei Haiming Ming de la primul spital afiliat al Universității de Știință și Tehnologie din China, precum și echipa de medici din Cotugno, compusă, printre altele, de Rodolfo Punzi, directorul departamentului de boli infecțioase și boli infecțioase, Roberto Parrella, director al bolilor respiratorii Uoc infecțioși, Fiorentino Fragranza, director al reanimării și terapiei intensive cu anestezie Uoc, Vincenzo Sangiovanni, director al infecțiilor sistemice și imunosuprimate Uoc, Nicola Maturo,șef al Primului ajutor pentru infecțiozitate întotdeauna de Cotugno și Luigi Atripaldi, director al laboratorului de microbiologie și virologie.

Experiența chineză

Paolo Ascierto și Vincenzo Montesarchio au explicat cum au fost tratați 21 de pacienți. Toate au arătat o îmbunătățire vizibilă deja în primele 24-48 de ore după tratament. Tratamentul a inclus o soluție unică. A acționat fără a interfera cu utilizarea terapeutică protocolară bazată pe medicamente antivirale.

Dezavantajul:

Potrivit lui Gunther Franke, farmacist în Köln, Germania, această veste poate fi bună și pentru Roche Pharma, producătorul medicamentului. 4 injecții se vând pentru 1900,00 €, 12 injecții pentru 5800,00 €

Efectele secundare ar putea fi severe și ar putea include o infecție a canalelor de respirație superioară, colesterol extrem de ridicat, pneumonie, amețeli, dureri de cap, acumularea de apă în brațe și picioare, tuse cronică și depresie, printre altele. (M)

Tag-uri Nume: 

Tag-uri Institutii: 

Tag-uri Geo: