Publicat: 28 Februarie, 2016 - 09:00
Share

Fluturași cu candidatul Mișcării Populare la Primăria Sucevei au umplut cutiile poștale din blocuri din municipiul reședință de județ. Deși,nu este încă campanie electorală, Mișcarea Populară dă dovadă că are tupeu și  a început deja să agaseze  sucevenii cu fluturași electorali.Candidatul lor,nimeni altul decât Marian Andronache care susține că are 22 de ani de experiență în adminstrația locală dar care nu s-a remarcat cu nimic în perioada scursă de la Revoluție încoace . 
 

 Andronache lucrează în Primăria Suceava începând din anul 1994, iar din 1997 a preluat conducerea actualei Direcţii a Domeniului Public.   Rămâne de văzut de unde are bani pentru a-și face campanie electorală pentru funcția de primar al municipiului Suceava din moment ce a început  cu fluturași din luna februarie .

Rămâne de văzut dacă Autoritatea Electorală Permaentă va sancționa Mișcarea Populară condusă la nivel județean de Corneliu Popovici de nerespectarea perioadei de campanie electorală  ce poate fi sancționată cu amendă de la 1.000 la 2.500 lei. Liderul Mișcării Populare Suceava, Corneliu  Popovici are o cu totul altă imagine asupra fluturașilor electorali,precizând că  fac parte ,,din imaginea candidatului. (Cristina Scorțariu)