Publicat: 20 Iunie, 2019 - 13:03

Muzeul Naţional al Satului "Dimitrie Gusti" vă invită vineri, 21 iunie 2019, orele 14.00 la o suită de dansuri tradiţionale greceşti susţinută de ansamblul Clubul Cultural din Servia TA KASTRA.

Clubul Cultural din Servia (MOS), provincia Servia-Velventos (N Greciei) a fost înfiinţat în 1978 în scopul dezvoltării culturale a zonei, a prezentării frumuseţilor naturale din regiune, a dezvoltării turismului din regiune. Este cea mai mare instituţie culturală din Servia şi zona înconjurătoare, care organizează şi participă la diferite activităţi culturale desfăşurate în zonă şi care a înfiinţat un Muzeu de Folclor, o bibliotecă, un ziar "Servia News", un cor care are în repertoriu cântece tradiţionale greceşti şi secţiuni de dans pentru toate vârstele, care ocazional au performat la diferite evenimente organizate în Grecia şi în afara ţării.

Vă aşteptăm la acest veritabil spectacol de promovare a tradiţiilor greceşti la Muzeul Naţional al Satului "Dimitrie Gusti", Şos. Kiseleff nr. 28-30, sector 1, Bucureşti!
 

Tag-uri Institutii: