Publicat: 23 August, 2013 - 14:33
Share

Vicepreşedintele PDL Sulfina Barbu apreciază că Nini Săpunaru nu are experienţa necesară pentru postul de ministru al Transporturilor, dar că nu a fost surprinsă de propunerea liberalilor.

"Nici nu aveam foarte mari aşteptări de la Partidul Naţional Liberal şi de la USL, pentru că, văzând garnitura de miniştri pe care au promovat-o, nu aveam aşteptări ca acum să vină cu o propunere care într-adevăr să poată fi apreciată. (...) Din păcate, conform obiceiului USL, avem promovaţi oameni care nu neapărat că au experienţă în domeniul respectiv, ci probabil sunt bine poziţionaţi politic şi atât", a declarat Sulfina Barbu, la RFI.

Deputatul PNL Nini Săpunaru a declarat, joi seară, la Realitatea TV, că: "Am fost sunat şi am fost întrebat dacă aş accepta o propunere din partea dânsului (a lui Crin Antonescu - n.r.), propunere către Biroul Permanent Naţional, pentru funcţia de ministru al Transporturilor. Am acceptat, sunt onorat de propunere, mai mult de atât nu am ce să comentez decât că voi aştepta decizia partidului de duminică. (...) E doar propunerea domnului preşedinte Crin Antonescu, propunere către BPN, urmează ca dânşii (membrii forului de conducere al partidului - n.r.) să mă voteze sau nu pentru această candidatură", a spus Săpunaru.