Publicat: 12 Iunie, 2012 - 15:34
Share

Candidatul PDL pentru primăria Sectorului 4, Sulfina Barbu, a declarat Marţi, la Palatul Parlamentului, că gestul Elenei Udrea de a demisiona de la şefia organizaţiei Bucureşti a fost un gest unilateral, şi nu ca urmare a unei solicitări în acest sens din partea partidului.

„Demisiile sunt gesturi unilaterale, dar cred că pentru PDL importante sunt analizele şi soluţiile pentru viitor şi pentru reconstrucţie. Eu am toată încrederea că la întâlnirea pe care o vom avea joi, la Colegiul Director, vom identifica soluţiile de reconstrucţie a partidului”, a declarat Sulfina Barbu, referitor la demisia Elenei Udrea din funcţia de preşedinte al PDL Bucureşti.

Întrebată dacă a cerut cineva din partid demisia Elenei Udrea, Sulfina Barbu a răspuns că nu a existat o asemenea solicitare. „Vă spun sigur că nu i-a cerut cineva anume din partid demisia, nici nu s-a discutat acest lucru. Eu personal nici nu am ştiut de gestul pe care îl va face Elena Udrea”, a explicat deputatul PDL. Sulfina Barbu s-a declarat convinsă să Elena Udrea a luat această decizie  în urma unei analize făcute după ce s-au încheiat alegerile locale.