Publicat: 7 Noiembrie, 2012 - 15:57
Share


În sfârşit "există un ministru responsabil la Ministerul Sănătăţii", a declarat, Miercuri,  vicepreşedintele PDL Sulfina Barbu,  referindu-se la numirea lui Raed Arafat în această funcţie. Potrivit acesteia, USL nu şi-a asumat responsabilitatea pentru acest domeniu.

"În sfârşit există un ministru responsabil la Ministerul Sănătăţii, un domeniu atât de important pentru România. Constat că USL nu îşi asumă responsabilitatea pe acest domeniu şi premierul Victor Ponta nu cred că are nicio explicaţie pentru faptul că a prelungit interimatul inutil încă 45 de zile. Cu siguranţă a căutat un specialist în cele patru partide componente ale USL şi nu a găsit un responsabil şi cunoscător al domeniului sau poate nu găsit un om să îndeplinească criteriile de integritate şi profesionalism pentru a nu a mai avea cazuri de genul Mang, Mircea Diaconu, Corina Dumitrescu", a declarat Sulfina Barbu.

Subsecretarul de stat în Ministerul Sănătăţii Raed Arafat preia funcţia de ministru al Sănătăţii. Până în prezent, interimatul ministerului a fost asigurat de premierul Victor Ponta. Decizia a fost luată miercuri, în urma întâlnirii dintre Victor Ponta şi Traian Băsescu. Arafat va depune jurământul miercuri, la ora 19:00, la Palatul Cotroceni.