8 decembrie 2021

Sunt disponibile 3154 locuri de muncă vacante

Distribuie pe rețelele tale sociale:

Potrivit datelor furnizate de către agenţii economici, în evidenţa Agenţiei Municipale pentru Ocuparea Forţei de Munca Bucureşti (AMOFM), în perioada 24.11 – 01.12.2021, sunt disponibile 3154 locuri de muncă vacante, din care 254 sunt destinate persoanelor cu studii superioare, 439 persoanelor cu studii medii, 2029 pentru muncitorii calificaţi şi 432 pentru muncitorii necalificaţi.

Precizăm că baza de date a locurilor de muncă vacante este dinamică, astfel în vederea unei informări cât mai corecte şi actualizate AMOFM Bucureşti va publica zilnic, pe site-ul instituţiei (www.anofm.ro – agenţia AMOFM Bucureşti), locurile de muncă vacante declarate de către angajatori.

Menţionăm ca AMOFM Bucureşti, conform Legii 76/2002 privind sistemul asigurărilor pentru şomaj şi stimularea ocupării forţei de muncă, modificată şi completată ulterior, furnizează serviciul de mediere a muncii prin care se realizează punerea în legătură a angajatorilor cu persoanele în căutarea unui loc de muncă, în vederea stabilirii de raporturi de muncă sau de serviciu.

AMOFM Bucureşti face cunoscute locurile de muncă vacante, comunicate de către angajatori, persoanelor în căutarea unui loc de muncă. Serviciul de mediere a muncii se acorda gratuit.

Informaţiile privind locurile de muncă vacante şi condiţiile de ocupare a acestora se pot obţine de la Agenţiile Locale pentru Ocuparea Forţei de Munca.

AGENŢIA MUNICIPALĂ PENTRU OCUPAREA FORŢEI DE MUNCĂ BUCUREŞTI