Publicat: 14 Iulie, 2017 - 19:10
Share

Eugen Teodorovici, consilierul onorific al lui Mihai Tudose, ar fi fost eliberat din funcție, potrivit unor surse.

Decizia vine după ce Teodorovici a explicat că impozitul pe cifra de afaceri, măsură susținută intens de Liviu Dragnea, nu are nicio logică și a precizat că ar fi o măsură care ar dinamita economia României.

De asemenea, acesta a declarat că, în opinia sa, în județul Teleorman erau prioritare alte investiții, nu stadion de fotbal, asta în contextul în care Liviu Dragnea a fost acuzat de adversarii politici că-și face stadion la el acasă.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat vineri că nu susţine impozitarea veniturilor bisericii, în schimb susţine iniţiativa Opoziţiei cu privire la interzicerea societăţilor cu acţiuni la purtător.

"Eu zic, totuşi, să încercăm să mai păstrăm nişte instituţii în România, cel puţin să le ajutăm să existe. Nu susţin această variantă (impozitarea veniturilor bisericii - n.r.). O să se supere unii, dar eu nu susţin varianta asta. Eu ştiu că nu s-a discutat asta în coaliţie şi eu nici nu vreau să discut lucrurile astea", a spus Dragnea, la Palatul Parlamentului, întrebat dacă s-a discutat în coaliţia de guvernare despre impozitarea veniturilor bisericii şi dacă el susţine acest lucru. Declarația vine după ce consilierul premierului Mihai Tudose, Eugen Teodorovici, a spus că se ia în calcul impozitarea veniturilor Bisericii.