Publicat: 18 Ianuarie, 2017 - 17:58
Share

Azi, 18 ianuarie a.c., în jurul orei 11.50, un echipaj din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Arad, aflat în serviciu de ordine și siguranță publică, în municipiul Arad, a fost sesizat cu privire la furtul unui telefon mobil.
Persoana care a făcut sesizarea,  un bărbat  în vârstă de 77 ani, a precizat că, în timp ce se afla în zona Piața Gării din municipiu, a alunecat pe gheață, iar doi tineri l-au ajutat să se ridice. După ce le-a mulțumit și s-au despărțit, bătrânul a constatat lipsa telefonului mobil din buzunar, fapt ce l-a determinat să solicite ajutor echipajului de jandarmi. 
Pe baza semnalmentelor transmise, jandarmii au depistat în scurt timp, în zona Gării CFR Arad, un tânăr, care butona la un telefon mobil, identic cu cel reclamat furat.

În urma verificărilor efectuate, a rezultat că telefonul este al victimei, iar tânărul suspect se numește Samuel Adrian N.,  are vârsta de 19 de ani și domiciliul în municipiul Arad. Acesta a  recunoscut că a sustras telefonul mobil, în timp ce ajuta victima să se ridice.  
Jandarmii au întocmit în acest caz actele de sesizare necesare organelor de urmărire penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt, persoana suspectă fiind predată organelor de poliție, în vederea continuării cercetărilor, iar telefonul mibil a fost restituit persoanei vătămate.