Publicat: 25 Octombrie, 2013 - 14:07
Share

Un bărbat din Bucureşti este suspectat de poliţiştii specializaţi în combaterea criminalităţii organizate şi procurorii D.I.I.C.O.T. că a comercializat două kilograme şi jumătate de heroină. 

Poliţişti din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Bucureşti – Serviciul Antidrog, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Bucureşti, în cursul zilei de ieri, au probat activitatea infracţională a unui bărbat, din municipiul Bucureşti, suspectat de trafic de droguri de mare risc.

Astfel, bărbatul a fost surprins în flagrant de poliţiştii specializaţi în combaterea criminalităţii organizate şi procurorii D.I.I.C.O.T., după ce a comercializat 2.500 de grame de heroină, în schimbul a 45.000 de euro.

În cauză, a fost începută urmărirea penală faţă de suspect, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trafic de droguri de mare risc.

În urma probatoriului administrat în cauză, astăzi, suspectul a fost reţinut, iar mâine urmează să fie prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Acţiunea a beneficiat de sprijinul de specialitate al ofiţerilor Direcţiei Operaţiuni Speciale – I.G.P.R..