Publicat: 16 Ianuarie, 2014 - 21:44
Share

Poliţiştii Serviciului Antidrog din cadrul B.C.C.O. Suceava, sub coordonarea procurorilor din cadrul D.I.I.C.O.T., cercetează doi tineri din judeţul Suceava, suspectaţi că deţin şi vând droguri de risc şi mare risc. În urma unui flagrant şi a percheziţiilor efectuate la locuinţa suspecţilor, cei doi au fost reţinuţi.

Poliţiştii Serviciului Antidrog din cadrul B.C.C.O. Suceava şi procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Suceava au stabilit, în urma investigaţiilor, faptul că, un tânăr de 24 de ani, prin intermediul altuia, de 23 de ani, ar fi vândut, în Suceava, comprimate de ecstasy şi droguri de risc (praf).

La data de 15 ianuarie a.c., poliţiştii antidrog l-au prins în flagrant pe suspectul de 24 de ani, având asupra sa 2.000 de lei, bani susceptibili a proveni din vânzarea drogurilor.

La aceeaşi dată, au fost efectuate 3 percheziţii domiciliare, în urma cărora au fost ridicate, în vederea cercetărilor, un calculator, 2 laptopuri, 3 telefoane mobile, 2 cântare electronice pentru cântărirea drogurilor, plicuri autosigilante goale pentru ambalarea drogurilor, 4 grame fragmente vegetale impregnate cu droguri de mare risc şi un plic substanţă, sub formă de pulbere, precum şi înscrisuri.

Au fost puse în executare 4 mandate de aducere. Suspecţii au fost conduşi pentru audieri, la sediul D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Suceava. În cauză, s-a dispus reţinerea celor doi suspecţi, pentru 24 de ore.

Acţiunea a beneficiat de sprijinul de specialitate al D.I.P.I..

La activităţi au participat şi luptători de Serviciul Acţiuni Speciale al I.P.J. Suceava şi poliţişti ai Poliţiei municipiului Suceava.