Publicat: 13 Martie, 2018 - 14:14

Poliţiştii de frontieră din cadrul P.T.F. Negru Vodă şi P.T.F. Vama Veche au depistat un cetăţean moldovean şi un cetăţean român care au încercat să introducă ilegal în ţară peste 800 flacoane parfum, care purtau însemnele unor mărci cunoscute, susceptibile a fi contrafăcute.

* În data de 12.03.2018, în jurul orei 07.00, poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Negru Vodă au efectuat controlul specific, pe sensul de intrare în ţară, asupra persoanelor aflate într-un autoturism, marca Volkswagen, model Sharan, înmatriculat în Bulgaria.

Astfel, lucrătorii noştri au descoperit ascunse în bagajul personal al cetăţeanului moldovean U.L., în vârstă de 32 de ani, 212 flacoane parfum, ce purtau însemnele unor mărci cunoscute, susceptibile a fi contrafăcute.

* În data de 13.03.2018, în jurul orei 03.00, acţionând în baza unei informaţii, poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Vama Veche au efectuat controlul specific, pe sensul de intrare în ţară, asupra persoanelor aflate într-un autoturism, marca Volkswagen, model Touareg, înmatriculat în România.

Astfel, poliţiştii de frontieră au descoperit ascunse în diverse spaţii ale autoturismului şi în bagajul personal al cetăţeanului român T.L.I., în vârstă de 27 de ani, domiciliat pe raza municipiului Bucureşti, 634 flacoane parfum, ce purtau însemnele unor mărci cunoscute, susceptibile a fi contrafăcute.

În ambele cazuri, bunurile în valoare totală de aproximativ 190.000 lei au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor de către poliţiştii de frontieră, efectuând cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punere în circulaţie, fără drept, a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare şi care prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate.

Purtător de cuvânt al Gărzii de Coastă
Agent principal de poliţie Ionela PASAT

Tag-uri Nume: