Publicat: 16 Noiembrie, 2017 - 17:37

Taco Bell a intrat pe piața din România în urmă cu aproape o lună, iar reacția fanilor a fost pe măsura așteptărilor. Vestea despre cel de-al doilea restaurant al brandului a fost anunțată încă de la lansarea din octombrie, în Băneasa Shopping City. Fanii au aflat atunci că acesta urma să se deschidă în noiembrie. Sphera Franchise Group, cel mai mare grup din domeniul food service din România, va deschide restaurantul din Mega Mall pe 30 noiembrie, chiar înainte de perioada sărbătorilor de iarnă.

Taco Bell, principalul lanț de restaurante de tip „quick service restaurants” (QSR) din lume, care oferă produse de inspirație mexicană, face parte din portofoliul Yum! Brands, alături de KFC și Pizza Hut, și tocmai a completat trio-ul global în România, sub umbrela Sphera Franchise Group. Brandul a avut un debut local răsunător, fanii venind încă din prima zi în număr mare la restaurantul din Băneasa Shopping City pentru a se bucura de o masă delicioasă alături de prieteni sau familie. Mega Mall a fost anunțată drept următoarea locație Taco Bell, în premieră, în a doua parte a lunii octombrie, pe pagina de Facebook a brandului, iar comentariile entuziaste, cu întrebări referitoare la data deschiderii, nu au întârziat să apară. Cu două săptămâni rămase până atunci, echipa lucrează la ultimele detalii pentru a-și întâmpina clienții.

În prezent, Taco Bell recrutează membri pentru echipa din Mega Mall. Filosofia brandului este că jobul potrivit este distractiv și bazat pe pasiune și reprezintă un motiv în plus pentru a ne bucura din plin de viață. Iar oferta sa merge pe aceeași linie: un mediu de lucru cool și distractiv, cu clienți și colegi deschiși și prietenoși, program de lucru variat și flexibil, tichete de masă, traininguri constante și bonusuri de Crăciun și Paști. Cei interesați pot trimite CV-ul la job@taco-bell.ro sau pot aplica direct pe site, la http://www.taco-bell.ro/#haisăfimcolegi.