Joi, 27 Februarie, 2020 - 18:11

Fundaţia World Press Photo, cu sediul în Amsterdam, a anunţat pe 25 februarie nominalizaţii din cea mai importantă competiție de fotojurnalism, juriul a nominalizat trei imagini unice și trei povești în fiecare din cele opt categorii: subiecte actuale, știri generale, mediu, natură, proiecte de lungă durată, portrete, știri de la fața locului și sport.

 

Marţi, 21 Ianuarie, 2020 - 13:57

Bucureştiul s-a poziţionat în penultimul loc în topul a 14 oraşe europene privind mobilitatea durabilă, arată datele Greenpeace România, publicate marţi, în cadrul raportului ''Mobilitate durabilă în Bucureşti. O evaluare bazată pe indicatori''.

Marţi, 11 Iunie, 2019 - 13:37

În perioada 12-14 iunie Universitatea Politehnica din Bucureşti va găzdui conferinţa comună la nivel înalt Set-Plan & ENVE: "Realizarea procesului de tranziţie energetică la nivel local", organizată de Comisia Europeană, Asociaţia Municipiilor din România, Comitetul European al Regiunilor şi Ministerul Energiei. Cu această ocazie va fi prezentat, în premieră autobuzul alimentat cu hidrogen, vehicul care utilizează o tehnologie inovativă dezvoltată recent.

Duminică, 4 Martie, 2018 - 10:36

Unul dintre cei mai apreciati luptatori ai kickboxingului mondial, Badr Hari, a cărui perioadă de glorie s-a suprapus cu „epoca de aur” a competiției K1 din Japonia, a obtinut revanșa asupra egipteanului Hesdy Gerges in gala Glory 51 de la Rotterdam, din Olanda.

In 2010, tot la Amsterdam, Badr Hari a fost descalificat, Gerges fiind declarat castigator
dupa o decizie echilibrata la puncte.

Pentru Badr Hari urmeaza o noua revansa, cu Rico Verhoeven, actualul campion mondial de la categoria super greilor din K1.

Subscribe to Amsterdam