Vineri, 8 Noiembrie, 2019 - 10:21

Stimaţi colegi&colaboratori, în acest sfârşit de săptămână la Muzeul ASTRA vor avea loc următoarele acţiuni:

1.Vernisaj expoziţie eveniment - Saloanele Astrei 3+1, ediţia a VII-a

În perioada 8-30 noiembrie 2019, Muzeul ASTRA, instituţie ale cărei acţiuni sunt posibile prin finanţarea Consiliului Judeţean Sibiu, organizează prin Centrul ASTRA pentru Patrimoniu expoziţia de artă plastică SALOANELE ASTREI 3+1, ediţia a VII-a. Partener în acest proiect expoziţional de colecţie este Teatrul Naţional "Radu Stanca" din Sibiu.

Vineri, 1 Noiembrie, 2019 - 10:42

În perioada 26-27 octombrie 2019, Asociaţia de Management al Destinaţiei Turistice Delta Dunării a avut plăcerea de a-l avea invitat pe Mark Wiens, unul dintre cei mai cunoscuţi vloggeri mondiali din domeniul food & travel.

Mark Wiens reprezintă cu succes tendinţele viitorului în materie de promovare a unei destinaţii turistice. Cu un canal de Youtube urmărit de milioane de oameni, Mark a acceptat invitaţia de a vizita România, iar din aventura sa culinară, nu putea lipsi destinaţia turistică Delta Dunării.

Luni, 28 Octombrie, 2019 - 11:11

Documentarul România neîmblânzită, în regia lui Tom Barton-Humphreys, narat de actorii Victor Rebengiuc și Mark Strong, va fi proiectat în cadrul Festivalului Culturii și Călătoriilor „Ciekawi Świata” ( „Curioși de lume”) de la Białystok, cu sprijinul Institutului Cultural Român de la Varșovia, pentru prima oară partener al acestei manifestări considerate o adevărată sărbătoare a pasionaților de călătorii. 

Joi, 28 Martie, 2019 - 08:44

Luni, 25 martie, de Buna Vestire, a început oficial sezonul turistic 2019 în Delta Dunării şi în judeţul Tulcea, după încetarea perioadei de prohibiţie pentru pescuitul la ştiucă.

Odată cu sfârşitul perioadei de prohibiţie pentru pescuitul la ştiucă încep, în fiecare an, primele concursuri internaţionale de pescuit organizate în principalele incinte specializate din Delta Dunării, dintre care cele mai importante sunt Holbina - Trei Bibani, Cormoran şi fermele piscicole Lunca 1 şi Lunca 2 - Jurilovca.

Joi, 14 Martie, 2019 - 11:49

Pescarii comerciali din Delta Dunării vor avea începând cu acest an dreptul de a depăşi cota alocată pentru pescuit cu 25%, iar cei care au activităţi fiscalizate în turism vor putea face doar o jumătate din cotă, a declarat guvernatorul Rezervaţiei Biosferei Delta Dunării (RBDD), Mălin Muşetescu.

Vineri, 12 Octombrie, 2018 - 23:32

De  parcă pesta porcină nu ne-ar fi suficientă, au apărut suspiciuni de pesta rumegătoarelor mici - oi și capre. În Delta Dunării au fost găsite mai multe cadavre de oi despre care specialiștii cred că ar putea fi victimele unui focar de pestă ovină. Deocamdată se fac teste și analize pentru a vedea dacă nu au fost decese întâmplătoare sau cauzate de alte maladii.

Luni, 8 Octombrie, 2018 - 20:09

 Asociația de Management al Destinației Turistice Delta Dunării este partener al competițiilor de pescuit din această toamnă. Lunile octombrie și noiembrie sunt dedicate competițiilor pentru toate categoriile de pescari. Cupele la pescuit au început, anul acesta, cu o competiție organizată la Crișan, Cupa Deltei Dunării la Știucă, ediția a VII-a, în perioada, 5-7 octombrie, organizată de ANTREC Tulcea, în același timp cu cu „Hidroconstrucția și prietenii”, ediția a V-a, cu două manșe natural, în perioada 5-7 octombrie, la Uzlina, organizataă de Egreta Hidroturism.

Subscribe to Delta Dunării