Luni, 4 Iunie, 2018 - 10:17

Peste 400 de persoane s-au adunat, duminică seara, în centrul Timişoarei pentru a protesta faţă de decizia CCR de revocare a şefei DNA, manifestanţii solicitând organizarea unui referendum pentru depolitizarea instituţiei.

Protestul organizat în Piaţa Victoriei din Timişoara a început cu intonarea imnului României, iar apoi manifestanţii au ascultat mai multe discursuri susţinute de câteva persoane.

Vineri, 11 Mai, 2018 - 18:00

În perioada 11- 13 mai 2018, aproximativ 360 de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Timiş, vor asigura măsurile de ordine şi siguranţă publică la un număr de 22 manifestări cultural artistice, sportive şi de protest ce se vor desfăşura pe raza judeţului Timiş, precum şi la obiectivele aflate în pază.

Pentru prevenirea producerii de incidente nedorite, jandarmii fac următoarele recomandări:

Miercuri, 2 Mai, 2018 - 14:00

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Sânnicolau Mare - I.T.P.F. Timişoara au confiscat aproximativ 2800 de pachete cu ţigări de provenienţă Serbia, găsite ascunse în diferite locuri într-un autoturism marca Daewoo condus de un cetăţean român.

Vineri, 2 Martie, 2018 - 15:44

Premier Motors a deschis un nou punct de vânzare Mazda la Timişoara, în urma unei investiţii de 500.000 de euro, se arată într-un comunicat.

Potrivit comunicatului, în noul showroom vor fi expuse 12 maşini, şase la interior şi şase la exterior, cu posibilitatea realizării de testdrive cu toate modelele mărcii. Premier Motors le oferă clienţilor consultanţă de specialitate pe întregul proces de achiziţie, furnizarea de piese şi accesorii originale, îndrumare şi consiliere after-sales. 

Luni, 26 Februarie, 2018 - 11:24

B.J.T. (Biblioteca Județeană Timiș) face Semn. De carte! Consiliul Județean Timiș și Biblioteca Județeană Timiș „Sorin Titel” propun o nouă LecTură de Forță.  . Fiecare participant(ă) se va prezenta la eveniment cu o carte preferată. Fragmentul preferat va fi marcat de semnul pus la dispoziție de către B.J.T. Dezbaterea va porni de la opțiunile de lectură ale elevelor și elevilor: ce cărți le plac și de ce? În ce măsură școala îi apropie de literatură? În anul Centenarului, B.J.T. realizează lunar câte un semn de carte special.

Joi, 22 Februarie, 2018 - 18:00
Sunt pregătiți (dar neplătiți) 25 de timonieri, căpitani și marinari care așteaptă ambarcațiunile

Cei 25 de navigatori nu au obiect de activitate până când cele 7 ambarcațiuni achiziționate de Primăria Timișoara nu vor intra la propriu la apă. Surse din interiorul Societății de transport spun că deocamdată, salariații cu pricina sunt plătiți să păzească vaporasele și pontoanele, așadar sunt un fel de paznici.

Însă primarul crede că nu ar fi trebuit plătiți, atâta timp cât nu navighează, ci stau pe uscat.

Luni, 12 Februarie, 2018 - 16:32
cu Agenţia pentru Dezvoltare Regională Vest

Luni, 12 februarie 2018, în sala de consiliu a Agenţiei pentru Dezvoltare Regională Vest (ADR Vest), a avut loc semnarea unei noi tranşe de 18 contracte de finanţare cu firme din Regiunea Vest. La eveniment au participat reprezentanţii firmelor care vor primi finanţare, alături de domnul Sorin MAXIM, directorul general al ADR Vest.

Subscribe to Jud. Timiş