Joi, 6 Februarie, 2020 - 12:05

Update: Propuneri pentru funcţia de premier: PNL – Ludovic Orban, PSD şi Pro România – Remus Pricopie, USR – Dacian Cioloş

Marţi, 30 Iulie, 2019 - 12:16

Preşedintele României, Klaus Iohannis, a susţinut marţi, 30 iulie a.c., la Palatul Cotroceni, o alocuţiune în cadrul ceremoniei de decorare a Simonei Halep.

Vă prezentăm în continuare textul alocuţiunii:

"Doamnelor şi domnilor,

Avem în faţa noastră o mare campioană, care a oferit românilor nu doar momente de bucurie, ci şi un exemplu de nepreţuit.

Dragă Simona Halep,

Marţi, 18 Iunie, 2019 - 17:03

Preşedintele României, Klaus Iohannis, a susţinut marţi, 18 iunie a.c., la Palatul Cotroceni, o alocuţiune cu prilejul primirii echipei Special Olympics România.

Vă prezentăm în continuare textul alocuţiunii:

"Dragi sportivi,

Vă urez bun venit, aici, la Palatul Cotroceni şi mă bucur că suntem astăzi, aici, împreună, în Sala Unirii!

Voi aţi reuşit, datorită muncii şi dăruirii cu care abordaţi fiecare competiţie, să atingeţi excelenţa în activitatea voastră sportivă.

Marţi, 18 Iunie, 2019 - 14:03

Preşedintele României, Klaus Iohannis, l-a primit marţi, 18 iunie a.c., la Palatul Cotroceni, pe Procurorul General al SUA, William Barr, cu ocazia vizitei pe care acesta o efectuează în România, în contextul participării la reuniunea ministerială UE-SUA în domeniul Justiţie şi Afaceri Interne (JAI), organizată de Preşedinţia română a Consiliului Uniunii Europene.

Luni, 10 Iunie, 2019 - 17:10

Ana Birchall - ministrul Justiţiei, Roxana Mînzatu - ministrul Fondurilor Europene şi Natalia Intotero - ministrul pentru Românii de Pretutindeni au depus, luni, jurământul de învestitură, în faţa preşedintelui Klaus Iohannis, la Palatul Cotroceni.

La ceremonie au mai participat premierul Viorica Dăncilă, preşedintele Camerei, Marcel Ciolacu şi alţi reprezentanţi ai Guvernului.

Joi, 6 Iunie, 2019 - 12:10

Asociația Rebeca Faith- Hope- Love lansează campania publică ”Cerem României să își primească acasă copiii!”, o inițiativă prin care părinții copiilor cu boala Batten solicită Ministerului Sănătății și Casei Naționale de Asigurări de Sănătate să introducă, de urgență, tratamentul pentru această afecțiune pe lista medicamentelor compensate.

Miercuri, 5 Iunie, 2019 - 09:44

Update: Călin Popescu Tăriceanu a declarat că i-a transmis preşedintelui Klaus Iohannis că ALDE este de acord cu ambele întrebări la referendum.

Marţi, 26 Martie, 2019 - 11:30
La o acțiune electorală oengistă sponsorizată de Bloomberg ( un fel de Soros) și găzduită de Palatul Cotroceni

Preşedintele României, Klaus Iohannis, a susţinut marţi, 26 martie a.c., la Palatul Cotroceni, o alocuţiune în cadrul Forumului Global "Drepturile Omului şi o Lume fără Tutun".

 

"Domnule Comisar European,

Alteţa Voastră Regală,

Excelenţe,

Stimaţi organizatori,

Distinşi invitaţi,

Mă bucur să vă revăd după aproape 3 ani tot aici, în Sala Unirii, uniţi în jurul aceluiaşi obiectiv - să oferim generaţiilor prezente şi viitoare şansa unei alegeri informate privind menţinerea propriei sănătăţi şi evitarea factorilor de risc precum fumatul.

Miercuri, 5 Decembrie, 2018 - 20:54
„Eu nu sunt de acord că se continue în acest circ care vrea să pară că duce la o performanță”

Președintele Klaus Iohannis, a susținut miercuri, 5 decembrie a.c., la Palatul Cotroceni, o declarație de presă.

 

 Klaus Iohannis: Bună seara!

Marţi, 18 Septembrie, 2018 - 14:03
Organizat „pe datorie”, summit-ul ar fi avut „rezultate excelente” - consideră Iohannis

Președintele Klaus Iohannis a declarat marți, la Palatul Cotroceni, că „am avut un summit excelent” și a anunțat că a fost adoptată o declarație comună. Președintele nu a ratat ocazia să atace voalat guvernarea PSD, făcând aluzie la bugetul alocat de Guvern summitului(care ar fi fost organizat „pe datorie”).

Miercuri, 18 Iulie, 2018 - 14:03

Surprinzătoarea invitație adresată de presedintele Iohannis premierului Dăncilă s-a consumat în această dimineață. O primă versiune asupra întâlnirii ne este oferită de la Palatul Victoria:

Azi, 18 iulie, Prim-ministrul României Viorica Dăncilă a avut o întrevedere cu Președintele Klaus Werner Iohannis, în cadrul căreia au fost abordate aspecte legate de Președinția României la Consiliul Uniunii Europene, atât în ceea ce privește stadiul pregătirii dosarelor și a temelor de interes, cât și referitor la aspectele tehnice, de infrastructură și program.

Subscribe to Palatul Cotroceni