Vineri, 7 Iunie, 2019 - 13:47

În perioada 6-7 iunie 2019, a avut loc conferința ministerială în domeniul biodiversității, cu tema ”Managementul carnivorelor mari – provocări și soluții”. Evenimentul, organizat sub egida Președinției României la Consiliul UE, s-a desfășurat la Palatul Parlamentului din București. 

Joi, 6 Iunie, 2019 - 12:10

Asociația Rebeca Faith- Hope- Love lansează campania publică ”Cerem României să își primească acasă copiii!”, o inițiativă prin care părinții copiilor cu boala Batten solicită Ministerului Sănătății și Casei Naționale de Asigurări de Sănătate să introducă, de urgență, tratamentul pentru această afecțiune pe lista medicamentelor compensate.

Marţi, 4 Iunie, 2019 - 00:00
Gazdă a Reuniunii Informale a miniștrilor Agriculturii și Pescuitului din statele membre

Ultima reuniune majoră a Consiliului AGRIFISH din sezonul președinției române a Consiliului European a reunit la București, pentru două zile cele mai importante personaje din domeniu - oficiali ai Comisiei, miniștri, oficiali.

După ce în prima zi șefii de delegații, ghidați de ministrul Petre Daea, au făcut o vizită de lucru la obiective importante din domeniul agriculturii, având prilejul să constate direct progresele făcute în perioada în care România a aderat la Uniunea Europeană, cea de-a doua zi este rezervată lucrărilor propriuzise ale Consiliului. 

Vineri, 31 Mai, 2019 - 10:14

În contextul exercitării de către România a Președinției Consiliului Uniunii Europene, oficialii europeni prezenți la București vor efectua în intervalul 2-3 iunie vizite în teren pentru a vedea investiții importante din domeniul agricol, iar reuniunea informală propriu-zisă a miniștrilor Agriculturii și Pescuitului din statele membre ale Uniunii Europene (Consiliul informal al miniștrilor Agriculturii și Pescuitului) se va desfășura în data de 4 iunie.

Luni, 20 Mai, 2019 - 10:05

București, Palatul Parlamentului - 20 mai 2019

Protest artistic inedit cu ocazia reuniunii ministrilor mediului din UE la Palatul Parlamentului

Agent Green le cere ministrilor sa intervina pentru protejarea padurilor virgine

Artistul Stradal Irlo alături de mai bine de o sută de susținători Agent Green au început să picteze încă de ieri trotuarul dinspre parcul Izvor al Palatului Parlamentului și îi întâmpină astăzi cu bannere pe toți miniștrii mediului din UE cerându-le să preia tema arzătoare a pădurilor virgine pe agenda reuniunii care va dura până mâine.

Joi, 21 Martie, 2019 - 08:46

Ministrul afacerilor externe, Teodor Meleşcanu, a participat la data de 20 martie, la lucrările celei de-a 37-a sesiuni a Adunării parlamentare paritare Africa, Caraibi, Pacific (ACP) - Uniunea Europeană (UE), desfăşurate la Bucureşti, Palatul Parlamentului, context în care a susţinut un discurs în cadrul Panelului "Working on Global Arena", în care a abordat tema schimbărilor climatice şi impactul acestor schimbări din perspectiva securităţii.

Marţi, 19 Martie, 2019 - 20:20
Reuniune dedicată Politicii Agricole Comune şi Politicii de Coeziune

Secretarul de stat Daniel Dumitru Botănoiu a participat în 19 martie 2019 la Reuniunea dedicată Politicii Agricole Comune şi Politicii de Coeziune, ce s-a desfășurat la Parlamentul României.

Subscribe to Palatul Parlamentului