Miercuri, 27 Mai, 2020 - 11:17

Departamentul pentru Dezvoltare Durabilă a organizat Marţi, 26 mai (video)conferinţa "RO-HYDROHUB, hidrogenul ca vector alternativ de energie". Evenimentul s-au desfăşurat atât fizic, la Palatul Victoria, cât şi online pe o platformă de vide-conferinţă, unde au participat peste 70 de persoane.

Vineri, 13 Martie, 2020 - 12:55

Accesul jurnaliştilor în Palatul Victoria a fost restricţionat temporar pentru a preveni răspândirea coronavirusului, potrivit unei informări a Guvernului. În comunicat se arată că măsura este una de "protecţie", iar presei îi vor fi furnizate informaţii prin intermediul platformelor de comunicare online.

Vineri, 20 Decembrie, 2019 - 11:34

Elevii care sunt acum în clasa a VII-a vor susţine, în anul şcolar următor, Evaluarea naţională aşa cum este organizată în prezent, a anunţat, vineri, ministrul Educaţiei, Monica Anisie.

Miercuri, 13 Noiembrie, 2019 - 12:40

Marți, 12.11.2019, reprezentanții Asociației Orașelor din România au fot invitați la Palatul Victoria pentru o întrevedere cu prim-ministrul României Ludovic Orban. La întâlnire a luat parte și ministrul Dezvoltării și Lucrărilor Publice, Ion Ștefan, precum şi Şeful Cancelariei Ionel Dancă. Din delegația AOR au făcut parte Mădălin Ady Teodosescu, președinte AOR și primar al orașului Balș, Ionel Chiriță, președinte executiv, vicepreşedinţi şi alţi primarii din conducerea asociaţiei.

Miercuri, 6 Noiembrie, 2019 - 12:50

Preşedintele României, Klaus Iohannis, a susţinut miercuri, 6 noiembrie a.c., la Palatul Victoria, declaraţii la începutul şedinţei de Guvern.

Vă prezentăm în continuare transcrierea declaraţiilor:

Marţi, 17 Septembrie, 2019 - 15:21

Palatul Victoria se va colora în portocaliu, în această seară, începând cu  ora 19.30, pentru a marca Ziua Mondială a Siguranței Pacientului.
    „Este foarte important pentru pacienți să beneficieze, pe lângă investiţiile pe care le-am făcut în achiziţia de aparatură medicală performantă, și de utilizarea corectă a tehnologiilor şi instrumentelor, astfel încât oamenii să primescă îngrijiri medicale în condiţii de siguranţă”, a declarat prim-ministrul Viorica Dăncilă.

Marţi, 25 Iunie, 2019 - 12:36

Prima reuniune a Comitetului Interdepartamental pentru Dezvoltare Durabilă a avut loc astăzi, la Palatul Victoria. Ședința a fost prezidată de prim-ministrul Viorica Dăncilă care a specificat că acest organism are rolul de a monitoriza și evalua implementarea Strategiei naționale pentru dezvoltarea durabilă a României 2030.

Marţi, 18 Iunie, 2019 - 17:31

Guvernul României găzduiește, în perioada 18-21 iunie 2019, la Palatul Victoria, expoziția fotografică „What if”, creația artistului român Horia Manolache, pentru marcarea Zilei Mondiale a Refugiatului.

Joi, 6 Iunie, 2019 - 08:33

În cadrul ședinței CNTDS convocată azi, 05.06.2019, la Palatul Victoria, Președintele BNS, dnul Dumitru Costin a adus în atenția reprezentanților Guvernului 3 teme considerate prioritare în acest moment, solicitând:
•îmbunătățirea dialogului social prin modificarea Legii 62/2011 dar și prin completarea legislației în domeniul informării și consultării la nivel de întreprindere,
•promovarea unui mecanism pentru reducerea deficitului de forță de muncă calificată;

Luni, 6 Mai, 2019 - 13:13

Prim-ministrul Viorica Dăncilă a avut luni, la Palatul Victoria, o întrevedere cu Președintele comitetului director al  EUROPALIA International, Contele Georges Jacobs de Hagen. 
Întrevederea a avut loc în contextul în care, anul acesta, România este invitat de onoare al Festivalului Internațional Europalia, ajuns la cea de-a 50-a ediție, și a oferit ocazia unei evaluări a stadiului pregătirilor acestui eveniment. 

Miercuri, 24 Aprilie, 2019 - 13:47

Guvernul PSD - ALDE a reuşit să facă funcţională şi atractivă schema de ajutor de stat pentru stimularea investiţiilor cu impact major în economie, atât pentru companiile cu capital românesc, cât şi pentru cele cu capital străin, a declarat miercuri premierul Viorica Dăncilă.

Vineri, 5 Aprilie, 2019 - 10:04

Alexandru Petrescu, ministrul Comunicațiilor și Societății Informaționale, a semnat joi, 4 aprilie 2019, la Palatul Victoria, alături de ministrul Fondurilor Europene, Rovana Plumb, şi directorul general al Oficiului Naţional al Registrului Comerţului (ONRC), Valentina Burdescu, contractul de finanţare a proiectului "Sistem electronic integrat al ONRC, consolidat şi interoperabil, destinat serviciilor de e-guvernare centrate pe evenimente de viaţă".

Miercuri, 19 Decembrie, 2018 - 09:13

Comisionul de administrare pentru Pilonul II de pensii va scădea de la 2,5% la 1%, iar o persoană se poate retrage de la un fond de pensii, pe bază de cerere individuală, după minimum cinci ani de participare, a anunţat marţi, ministrul Finanţelor, Eugen Teodorovici, la Palatul Victoria.

Miercuri, 21 Noiembrie, 2018 - 10:00

Prim-ministrul Viorica Dăncilă a declarat, miercuri, că în Parlamentul României va fi votată, în scurt timp, ultima formă a programului preşedinţiei Consiliului Uniunii Europene.

Subscribe to Palatul Victoria