Joi, 31 Octombrie, 2019 - 19:00

Poliţia Capitalei a anunţat, joi, că încă trei persoane au fost arestate şi una reţinută în cazul de omor din Piaţa Constituţiei.

”În continuarea cercetarilor desfasurate in dosarul penal privind omorul comis la data de 29 septembrie a.c. în Piaţa Constituţiei, ieri au fost puse în aplicare patru mandate de percheziţie domiciliară, în urma cărora au fost conduse la sediul Poliţiei Capitalei trei persoane”, atransmis, joi, Poiţia Capitalei.

Sâmbătă, 5 Octombrie, 2019 - 08:54

Șase persoane au fost reținute pentru infracțiunile de omor și instigare la omor, în urma audierilor care au durat toată noaptea de vineri spre sâmbătă, în dosarul crimei din Piața Constituției din centrul Bucureștiului, anunță Poliția Capitalei.

Printre cei șase reținuți, se află și un antrenor de box din București, Romeo Păun, fost boxer.

Anchetatorii au anunțat că au audiat un număr de aproximativ 60 de persoane în acest dosar, urmând ca audierile să continue și zilele următoare.

Luni, 31 Decembrie, 2018 - 08:41

Traficul rutier va fi restricţionat de luni, ora 13,00, până marţi, ora 6,00, pe bulevardele din apropierea Pieţei Constituţiei, unde va avea loc un spectacol de Revelion.

Marţi, 18 Decembrie, 2018 - 16:40

 

Primăria Capitalei, prin ARCUB -Centrul Cultural al Municipiului București, organizează, în data de 31 decembrie, începând cu ora 19.30, în Piața ConstituțieiREVELION CENTENAR, un show exploziv, de peste șase ore, care marchează cei o sută de ani de la Marea Unire.

Ca în fiecare an, concertul va fi un eveniment de exceptie, în care una dintre clădirile emblematice ale Bucureștiului - Palatul Parlamentului -va face parte din scenografia spectacolului.

Joi, 13 Decembrie, 2018 - 10:33

În perioada 30.11 - 27.12.2018 vor avea loc evenimente cultural-artistice cu ocazia sărbătorilor de iarnă "Târgul de Crăciun Bucureşti", în Piaţa Constituţiei.

Pentru buna desfăşurare a evenimentelor, se va restricţiona traficul rutier în zilele de 14, 15, 16, 20-27 decembrie 2018, între orele 17.00 - 23.30 pe Bd. Unirii, perimetrul cuprins între Bd. I. C. Brătianu şi Piaţa Constituţiei (inclusiv cele două bretele adiacente acesteia).

Joi, 29 Noiembrie, 2018 - 15:26
"Coloana Infinitului", dar si figurine unicat, pictate manual, ce infatiseaza elemente traditonale din folclorul romanesc vor reprezenta piesele centrale ale ornamentelor de sarbatori

Primaria Municipiului Bucuresti da startul Sarbatorilor de Iarna, vineri, 30 noiembrie, de la Targul de Craciun al Bucurestiului, din Piata Constitutiei, de unde, la ora 19:00, se va aprinde si iluminatul festiv de sarbatori.

Iluminatul festiv, care este dedicat Centenarului Marii Uniri, va fi aprins de catre doi elevi olimpici (care au castigat locul 1 la Olimpiada Națională de Franceza si locul 1 la Olimpiada Națională de Matematică).

Marţi, 27 Noiembrie, 2018 - 15:00
Odata cu aprinderea luminiţelor de sărbători 

Primăria Capitalei anunţă că vineri, 30 noiembrie, se vor aprinde luminiţele de Crăciun în Bucureşti, de la ora 19.00. În aceeaşi zi se va deschide şi Târgul de Crăciun, amenajat în Piaţa Constituţiei.

„Municipiului Bucureşti organizează „Târgul de Crăciun Oficial al Capitalei, între 30 noiembrie – 26 decembrie 2018, în Piaţa Constituţiei, cel mai mare târg de Crăciun din România, care atrage anual peste 1 milion de vizitatori din ţară şi din străinătate. Târgul este deschis zilnic între orele 10:00 – 22:00”, transmite Primăria Capitalei.

Vineri, 21 Septembrie, 2018 - 19:00

Weekendul acesta, un maraton cultural de excepție marchează două evenimente importante din istorie: aniversarea a 559 de ani de la prima atestare documentară a Bucureștiului, precum și împlinirea a 100 de ani de la Marea Unire, fiind un prilej de sărbătoare, atât pentru bucureșteni, cât și pentru turiștii din țară și din străinătate.

Vineri, 21 Septembrie, 2018 - 15:10

Manifestările dedicate Zilelor Bucureştiului încep vineri, ediţia din acest an fiind dedicată Centenarului Marii Uniri, iar timp de trei zile în Piaţa Constituţiei vor avea loc mai multe evenimente. Manifestările se vor încheia cu un concert susţinut de Rod Stewart. În aceste zile, traficul rutier este restricţionat în centrul Capitalei.

Evenimentul Zilele Bucureştiului, organizat de Primăria Capitalei, va începe vineri, cu un concert susţinut de Gheorghe Zamfir.

Marţi, 11 Septembrie, 2018 - 19:01

Trei zile de evenimente si concerte extraordinare, prin care se aniverseaza 559 de ani de la prima atestare documentara a Bucurestiului, precum si implinirea a 100 de ani de la Marea Unire

Primaria Municipiului Bucuresti, prin creart - Centrul de Creatie, Arta si Traditie al Municipiului Bucuresti - organizeaza in Piata Constitutiei,  in perioada 21-23 septembrie un adevarat maraton cultural de exceptie, dedicat atat bucurestenilor, cat si turistilor care viziteaza Capitala Romaniei. 

Miercuri, 6 Iunie, 2018 - 18:00
Vlaicu Vodă – o altfel de întâlnire cu istoria noastră

Au mai rămas doar patru zile până când satul românesc medieval își va deschide porțile în centrul Capitalei! Pe 8, 9 și 10 iunie, în Piața Constituției, se vor desfășura primele reprezentații ale spectacolului Vlaicu Vodă, care face parte din producția-eveniment cu același titlu, ce propune publicului de astăzi o altfel de întâlnire cu istoria noastră.

Subscribe to Piata Constitutiei