Vineri, 13 Martie, 2020 - 04:09
Covid-19 nu va dispărea în doar câteva luni

„Coronavirusul este aici pentru a rămâne până la sfârșitul anului”, a spus profesorul asociat Hsu Li Yang, liderul programului de boli infecțioase la Școala de Sănătate Publică Saw Swee Hock de la Universitatea Națională din Singapore, într-un interviu acordat ziarului Singapore Straits Times.

Numărul de persoane diagnosticate cu Covid-19 este în creștere în întreaga lume și, odată ce epicentrul focarului se îndepărtează de China, este puțin probabil ca boala să se diminueze așa cum a făcut SARS. Virusul nu va încetini remarcabil în aprilie sau mai anul curent.

Marţi, 28 Ianuarie, 2020 - 19:27

Ministerul Afacerilor Externe informează cetăţenii români care se află, tranzitează sau intenţionează să călătorească în Republica Singapore că autorităţile locale au identificat, până la data de 28 ianuarie 2020, şapte cazuri de pneumonie virală (coronavirus). Pasagerii care sosesc în R. Singapore vor fi supuşi verificării temperaturii corporale la aeroport, la terminalele de feribot şi la trecerile de frontieră terestre.

Luni, 16 Decembrie, 2019 - 12:42
Pentru suma de aproximativ 950 milioane euro

16 decembrie 2019. GIC, fondul suveran de investiții din Singapore, a semnat un acord pentru achiziționarea unui portofoliu pan-european de active imobiliare logistice („Maximus”) de la fondurile administrate de afiliați ai Apollo Global Management, Inc. (NYSE: APO), un manager de investiții alternative de top la nivel global, pentru un preț net de aproximativ 950 de milioane de euro.

Vineri, 8 Noiembrie, 2019 - 10:21

Votul la alegerile pentru desemnarea Preşedintelui României a început în străinătate, vineri, 8 noiembrie, la Auckland, în Noua Zeelandă, la ora 01.00, ora României (ora 12.00 ora locală), la secţia de votare nr. 17, cea mai îndepărtată secţie de votare organizată în afara graniţelor României.

Următoarele secţii de votare au fost deschise în Australia, Japonia, Coreea de Nord, Coreea de Sud, China, Filipine, Republica Indonezia, Vietnam, Regatul Thailandei, Malaysia, Singapore, Kazahstan, Sri Lanka, India, Pakistan, Turkmenistan.

Vineri, 20 Septembrie, 2019 - 15:10

De la linii drepte de mare viteză de la Monza, Formula 1 părăsește acum Europa pentru restul sezonului și se îndreaptă către singura cursă nocturnă: Singapore. Pentru circuitul stradal cu cele mai multe viraje din întreg sezonul (23), trei dintre cele mai soft compoziții din gama p Zero Formula 1 au fost nominalizate: C3 ca Alb hard, C4 ca și Galben mediu, C5 ca Roșu soft.

Joi, 9 Mai, 2019 - 13:47

Organizatorii Maratonului Internațional Brașov powered by Telekom Sport anunță că țintesc un număr record de 4.000 de pasionați de mișcare care urmeaza sa ia startul celei de-a cincea ediții. Pana in acest moment sunt deja inscrisi mai mult de 3.200 de participanti.

Vineri, 7 Decembrie, 2018 - 10:31
FUMIGENE DE WEEKEND (62)

FUMIGENE DE WEEKEND (62)

”Savanții au descoperit cea mai eficienta metodă de lăsat de fumat”: în loc de plămâni ciuruiți, fețe mustrătoare, care ”condamnă” fumatul. Parcă și văd primele mutre de ”acuzatori publici”, pe pachetele de țigări: Magda Ciobanu și Florin Mihălțan pe primul set de avertismente, Raed Arafat și Ramona Brad pe următorul... STOP Cu toate astea- scrie presa de peste Prut - citând Journal of Consumer Affairs, din Canada -,  abordarea descrisă are și lacune, „metoda rușinării" acționând numai la cei care se îndoiau deja de corectitudinea fumatului. ”Fumătorii înveterați, pentru care țigările au devenit parte a vieții”, nu iau în seamă „condamnarea societății”. Așa cum nu au luat în seamă nici imaginile horror impuse de UE, nici pachetele australiene vopsite “în cea mai urâtă culoare din lume” (căcăniu-scuzați!), numite “generice”...

Sâmbătă, 15 Septembrie, 2018 - 10:24

Singapore, 14 septembrie 2018 – Ca de obicei, a fost o puternică evoluție a pistei pe circuitul stradal de la Singapore, piloții atacând prima sesiune de antrenamente libere (FP1) la lumina zilei, înainte de a trece la condiții mai reci și mai reprezentative în FP2 derulat nocturn.

Joi, 19 Iulie, 2018 - 14:35
A FEW THOUGHTS ON THE HISTORIC SINGAPORE SUMMIT OF PEACE AND HOPE

(Deunăzi, s-au încheiat lucrarile unui seminar despre Coreea de Nord. Am citit intr-o sâmbătă toate articolele (exceptandu-le pe cele in rusă, limbă pe care nu o cunosc). Rezultă foarte multă propagandă, asupra careia nu voi insista. Totuși, materialul de mai jos, al unui australian, reține atentia prin echilibru si viziune. Ciprian Dorel Pop)

Autor: George Burchett (Australia)

Luni, 4 Iunie, 2018 - 12:11

În perioada 31 mai – 3 iunie 2018, viceprim-ministrul pentru implementarea parteneriatelor strategice ale României, Ana Birchall, a participat la cea de-a 17-a conferință a Dialogului IISS Shangri-La organizată la Singapore, fiind cea mai importantă reuniune pe teme de securitate din Asia și una dintre cele mai prestigioase din lume. Este prima invitaţie adresată unui înalt demnitar român de a participa la acest forum.

Subscribe to Singapore