Luni, 15 Iunie, 2020 - 09:14

Ambasada României în Statele Unite ale Americii salută declaraţia dedicată aniversării a 140 de ani de relaţii diplomatice între România şi Statele Unite ale Americii susţinută, la 11 iunie 2020, în faţa Camerei Reprezentanţilor a SUA, de către congresmenul republican Devin Nunes, în numele mai multor congresmani: Mike Conaway, Michael Turner, Brad Wenstrup, Chris Stewart, Rick Crawford, Elise Stefanik, şi Will Hurd.

Sâmbătă, 11 Ianuarie, 2020 - 15:15

Acum că anul 2019 s-a încheiat și am avansat cu viteza până în 2020, o mulțime de oameni își fac planuri de călătorie pentru anul viitor.

Știm cu toții că călătoria poate fi frustrantă, mai ales atunci când aveți de-a face cu întârzieri, rezervări și anulări.

Experții de turism au aruncat o privire asupra datelor de călătorie din 2019 pentru a ajuta la informarea călătorilor despre ce se așteaptă de la călătoriile aeriene în anul următor.

Luni, 27 Mai, 2019 - 12:46

Institutul Cultural Român din Londra vernisează, în seara zilei de 28 mai, expoziţia "Sfârşitul istoriei" a pictorului timişorean Gheorghe Fikl, unul dintre cei mai incitanţi artişti români ai momentului, cu lucrări în importante colecţii publice şi private din întreaga lume.

Joi, 14 Martie, 2019 - 18:21

Centrul Statelor Unite este blocat de un viscol neobişnuit pentru această perioadă a anului pe care meteorologii l-au denumit ciclon bombă.

În statele Nebraska, Iwoa, Colorado şi Wyoming autoritățile au fost nevoite să evacueze mii de persoane din cauza viscolului și a inundațiilor.

Situația cea mai grea este însă în Colorado, unde a și fost decretată stare de urgență.

Cel puțin 300 de mii de case au rămas fără curent electric i mai multe drumuri principale sunt blocate fie de troienele de zăpadă, fie de arborii căzuți.

Joi, 28 Februarie, 2019 - 11:07

Sunimprof Rottaprint, cea mai mare tipografie flexografică producătoare de etichete autoadezive și ambalaje flexibile din România, a înregistrat în 2018 o cifră de afaceri de circa 98,8 milioane de lei, în creștere cu 9 procente față de anul precedent. Pentru anul 2019, reprezentanții companiei estimează același ritm de creștere a afacerilor și investiții de peste un milion și jumătate de euro în infrastructură și tehnologie.

Marţi, 20 Noiembrie, 2018 - 09:14

Directorul General pentru relația cu Statelor Unite din Ministerul Cubanez al Afacerilor Externe, Carlos Fernandez de Cossio, a descris ca o provocare pentru comunitatea internațională escaladarea ostilității Washingtonului față de tara sa.

Subscribe to Statele Unite