Marţi, 3 Aprilie, 2018 - 16:15

Acţiunea de intervenţie a specialiştilor A.N. „Apele Române” şi I.S.U. asupra acumulării Suhaia, județul Teleorman, a continuat cu mobilizarea unui număr mai mare de resurse umane şi materiale.

În data de 2 aprilie 2018, s-a reuşit punerea în funcțiune a descărcătorului de ape mari amplasat pe digul de vest al acumularii Suhaia, asigurându-se o zonă de deversare controlată a unui debit de cca. 6 mc/s, măsură care se adaugă la cele deja realizate de specialiştii A.N. „Apele Române”, cu sprijinul I.S.U. pentru menținerea în stare de siguranță a digurilor de contur ale acumulării.

Sâmbătă, 31 Martie, 2018 - 21:28

Peste 40 de oameni ai A.N. „Apele Române” împreună cu reprezentanții IJSU și IJJ au acționat pentru protecția digului de vest al lacului Suhaia, acesta fiind protejat împotriva eroziunilor pe o distanță de peste 500 m.

 

Având în vedere deversarea coronamentului digului de vest al lacului Suhaia, pe o lungime totală de aproximativ 100 m, au fost create deversoare din folie de polietilenă, material geotextil și saci umpluți cu nisip, care să protejeze corpul digului împotriva eroziunilor.

Subscribe to Suhaia