Vineri, 10 August, 2018 - 17:50

Şoferii nu vor putea circula luni, timp de patru ore, pe Transfăgărăşan, între Bâlea Cascadă şi Bâlea Lac, unde o echipă pirotehnică va detona o stâncă care pune în pericol traficul rutier, a anunţat vineri, purtătorul de cuvânt al Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri Braşov, Robert Elekes.

Potrivit sursei citate, traficul rutier între Bâlea Cascadă şi Bâlea Lac va fi oprit luni, între orele 10.00 şi 14.00.

Joi, 12 Iulie, 2018 - 00:16
Realizat de pilotul britanic Mark Higgins, la bordul unui Subaru WRX STI

Pilotul britanic Mark Higgins, la bordul unui Subaru WRX STI, a realizat, miercuri, recordul mondial de viteza pe cel mai spectaculos drum de munte din lume, Transfagarasan, doborand totodata recordul pe urcarea dintre Balea Lac si Balea Cascada, in cadrul unui proiect initiat de Subaru of America si Pro Drive.

La capatul celor 84.3 kilometri, Higgins a fost cronometrat cu 40 de minute, 58 de secunde si 8 zecimi, stabilind astfel un punct de reper in lumea automobilismului sportiv, informaeaza site-ul oficial al Federatiei Romane de Automobilism Sportiv (FRAS).

Marţi, 10 Iulie, 2018 - 17:59
Eveniment organizat de Subaru of America şi Prodrive

Miercuri, 11 iulie, Transfăgărăşanul (DN 7C) va fi închis circulaţiei pe sectorul cuprins între km. 67+000 - km. 151+000 (Cârţişoara) în intervalele orare 9.00-12.00 şi 14.00-17.30, anunţă, într-un comunicat transmis marţi, Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere - CNAIR.

„Restricţia este instituită pentru a treia zi de desfăşurare a evenimentului organizat de Subaru of America şi Prodrive care intenţionează să stabilească în premieră mondială un record de viteză pe o lungime de 82 de kilometri, pe Transfăgărăşan”, menţionează CNAIR.

Marţi, 10 Iulie, 2018 - 09:00

Traficul rutier este oprit, marţi, pe drumuri naţionale din trei judeţe, din cauza inundaţiilor din ultimele ore. Şi circulaţia feroviară pe secţia de cale ferată 403 Braşov - Întorsura Buzăului este întreruptă pe raza localităţii Budila, după ce podul feroviar din localitate a fost dărâmat de ape.

Astfel, tronsoanele de drumuri naţionale cu circulaţia întreruptă sunt, în judeţul Covasna, DN11B Târgu Secuiesc - Cozmeni, în zona localităţii Cătruşa, în judeţul Suceava: DN2H, în localitatea Milişăuţi, pe podul de pe râul Suceava şi în judeţul Vrancea: DN 2L, în localitatea Soveja.

Vineri, 6 Iulie, 2018 - 16:06

Traficul rutier este restricţionat, începând de vineri, pe DN 7C - Transfăgărăşan, timp de mai multe zile, până pe 11 iulie, pentru desfăşurarea unor competiţii sportive, a anunţat, vineri, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Argeş.

Restricţiile încep vineri, când şoseaua va fi închisă între orele 11,00 şi 15,00 pe tronsonul cuprins între kilometrul 151 (ieşirea din localitatea Cârţişoara, judeţul Sibiu) şi kilometrul 115 (intrarea în tunelul Bâlea, judeţul Argeş), pentru desfăşurarea unei competiţii de ciclism.

Duminică, 1 Iulie, 2018 - 18:25

Circulatia rutiera pe DN 7 C - Transfagarasan - va fi redeschisa duminica, intre Piscul Negru si Balea Cascada, pentru toate categoriile de autovehicule, potrivit Companiei Nationale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) . Cei care tranziteaza acest sector de drum sunt avertizati ca in ultima perioada este semnalata prezenta ursilor in apropierea soselei.

Traficul pe Transfagarasan va fi redeschis incepand cu ora 11.00.

Vineri, 29 Iunie, 2018 - 17:17

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) anunţă că, din cauza furtunilor care se anunţă în judeţul Sibiu în perioada următoare, s-a decis amânarea redeschiderii traficului pe DN 7 C - Transfăgărăşan. Circulaţia la altitudini mari, pe durata furtunilor, este extrem de periculoasă, fiind posibile căderi de pietre de pe versanţi.

Subscribe to Transfagarasan