Duminică, 26 Aprilie, 2020 - 23:17

Profesorul japonez de fiziologie sau medicină, profesorul dr. Tasuku Honjo, a provocat astăzi senzație în mass-media, spunând că virusul corona nu este natural. Dacă este firesc, nu va fi afectat întreaga lume așa. Deoarece, în funcție de natură, temperatura este diferită în diferite țări. dacă ar fi firesc, ar fi afectat doar țările cu aceeași temperatură ca China. În schimb, se răspândește într-o țară precum Elveția, la fel cum se răspândește și în zonele deșertate.În timp ce, dacă ar fi firesc, s-ar fi răspândit în locuri reci, dar ar fi murit în locuri fierbinți.

Joi, 19 Martie, 2020 - 09:50

Ministerul Chinez al Apărării Naționale (MND) a anunțat la 18 martie că un vaccin pentru coronavirusul COVID-19, dezvoltat de Academia de Științe Medicale Militare a Armatei Populare de Eliberare (PLA), a fost aprobat pentru studii clinice.

Se pare că vaccinul subunității a fost aprobat pentru testare în condiții de siguranță la om de către o terță parte nevăzută (și, prin urmare, neverificată).

Pregătirile pentru producerea în masă a vaccinului sunt de asemenea în curs, a declarat MND.

Sâmbătă, 8 Februarie, 2020 - 13:56

Platforma oferă posibilitatea experților din toată China să lucreze împreună cu personalul medical din Wuhan, aflat în contact cu pacienții infectați de coronavirus, pentru a-i putea trata.

Gigantul chinez de telecomunicații Huawei va pune la dispoziția spitalului Huoshenshan o platformă pentru diagnostic la distanță cu scopul de a lupta împotriva focarului de coronavirus.

Miercuri, 25 Septembrie, 2019 - 18:33

Simona Halep, locul 6 WTA şi cap de serie numărul 4, a abandonat, miercuri, meciul contra Elenei Ribakina din Kazahstan, locul 50 WTA, beneficiară a unui wild card, din optimile de finală ale turneului de la Wuhan.

Românca s-a accidentat la spate în ghemul al nouălea, la scorul de 4-4. Ea a cerut time-out medical, în pauza de la 4-5. A început ghemul al zecelea, dar nu a putut servi normal şi s-a retras, la 30-30, după 46 de minute de joc.

Marţi, 24 Septembrie, 2019 - 09:40

Simona Halep s-a calificat in optimile de finala ale turneului de la Wuhan dupa ce a invins-o pe Barbora Strycova (34 WTA).

Jucatoarea romana, numarul sase mondial, s-a impus in doua seturi, scor 6-3, 6-2, la capatul unui meci ce a durat aproximativ o ora si jumatate.

Simona a inceput meciul bine si a trecut rapid in avantaj, dar a urmat un moment de relaxare ce i-a permis Strycovei sa conduca cu 3-2.

Romanca a revenit insa rapid si a castigat patru game-uri la rand pentru a lua primul set cu 6-3 in 42 de minute.

Subscribe to Wuhan