Joi, 17 Decembrie, 2020 - 12:18

Studiu Accenture Interactive. Fjord Trends: șapte tendințe care vor influența business-ul în 2021

 

 

 

Raportul constată că 2020 a forțat lumea să-și reexamineze modul în care trăiește, muncește și se distrează. 2021 vine cu șapte tendințe care vor defini un teritoriu nou, plin de speranță pentru companii, consumatori și societate

 

 

Marţi, 24 Noiembrie, 2020 - 12:34

În ciuda eforturilor concentrate de ani de zile, doar 37% dintre companii reușesc să realizeze valoarea maximă așteptată din investițiile lor în cloud, o creștere de doar 2%, față de acum doi ani, conform celui mai recent studiu Accenture.

 

Raportul, intitulat „Sky High Hopes: Navigating the Barriers to Maximize Cloud Value”, are la bază un sondaj efectuat printre 750 de profesioniști în afaceri și IT din 11 industrii și 17 țări.

 

Marţi, 10 Noiembrie, 2020 - 12:19

S-a lansat SeeYou – aplicația web ce face orașul mai accesibil pentru nevăzători,
prima de acest fel din România

 

Vineri, 30 Octombrie, 2020 - 13:43

Unii dintre cei mai pricepuți hackeri sponsorizați de state și de grupări cunoscute ransomware apelează la un arsenal de noi instrumente open-source pentru a exploata în mod activ sistemele de email ale corporațiilor, iar prin intermediul șantajului online intimidează victimele pentru a plăti răscumpărări, conform raportului Cyber Threatscape din 2020 de la Accenture (NYSE: ACN).

 

Luni, 21 Septembrie, 2020 - 13:28

Accenture (NYSE: ACN) a anunțat astăzi înființarea diviziei Accenture Cloud First în care vor fi investiți 3 miliarde de dolari, în următorii trei ani, pentru a ajuta clienții din toate industriile să își mute rapid afacerile în cloud și să accelereze transformarea digitală astfel încât să își eficientizeze activitatea. Karthik Narain va conduce Accenture Cloud First și se va alătura Comitetului de Management Global începând cu 1 octombrie.

 

Marţi, 25 August, 2020 - 13:42

Pe măsură ce impactul COVID-19 se face tot mai resimțit, companiile se concentrează pe redresare, însă doar cele care accelerează transformarea digitală prin adoptarea unor tehnologii precum cloud, Inteligența Artificială, infrastructuri IT flexibile și operațiuni inteligente se vor afla în avangardă, arată cel mai recent studiu Accenture, Is it Time for a Course Correction?

 

Luni, 13 Iulie, 2020 - 13:13

Două treimi (66%) dintre liderii afacerilor la nivel mondial sunt încrezători că piața europeană va înregistra o revenire relativ rapidă în urma recesiunii economice cauzate de pandemia COVID-19, potrivit unui nou studiu Accenture (NYSE: ACN).

 

Luni, 11 Mai, 2020 - 12:39

Pandemia COVID-19 va modifica permanent comportamentele consumatorilor și va produce schimbări structurale de durată în industria bunurilor de larg consum și în retail, conform unui sondaj Accenture la care au participat peste 3.000 de consumatori din 15 țări de pe cinci continente. 

Marţi, 10 Martie, 2020 - 12:50
dacă lideri și angajații ar avea aceeași viziune în privința egalității de gen

Profiturile globale ale companiilor s-ar majora cu 3,7 trilioane de dolari dacă decalajul privind egalitatea de gen ar fi redus la jumătate, conform unui nou raport Accenture. 

Miercuri, 4 Martie, 2020 - 16:42

Acțiunea climatică este un joc de echipă, care necesită o strânsă cooperare între industrii, autorități publice și cetățeni. Până în prezent însă, aportul potențial al consumatorilor de electricitate în tranziția energetică a fost în mare măsură nevalorificat. Clienții, în marea lor majoritate, nu sunt conștienți de rolul lor crucial în tranziția energetică.

Joi, 13 Februarie, 2020 - 10:40

Pentru a fi competitivi și a avea succes într-o lume în care digitalizarea este prezentă peste tot, companiile trebuie să se concentreze pe găsirea echilibrului între „valoare” și „valori”, adică între creșterea valorii businessului și valorile în care cred clienții și angajații, precum și așteptările acestora – concluzionează raportul Accenture Technology Vision 2020. Studiul, realizat anual de Accenture (NYSE: ACN) și ajuns la a 20-a ediție, previzionează principalele tendințe tehnologice care vor redefini companiile în următorii trei ani.

Subscribe to Accenture