Joi, 18 Iunie, 2020 - 10:00

Publicarea în Monitorul Oficial a Ordinului Ministerului Mediului, Apelor şi Pădurilor cu nr. 1150/2020 privind aprobarea procedurii de aplicare a vizei anuale a autorizaţiei de mediu şi autorizaţiei integrate de mediu.

Vineri, 29 Mai, 2020 - 11:22

Având în vedere încheierea în data de 2 iunie a perioadei de prohibiţie a pescuitului, Administraţia Rezervaţiei Biosferei Delta Dunării (ARBDD) anunţă, că în baza atribuţiilor şi prevederilor legale în vigoare a stabilit prin Decizie a Guvernatorului ARBDD, prelungirea până la data de 30 iunie 2020 a termenului de valabilitate a tuturor actelor de reglementare emise în anul 2019 pentru activitatea de pescuit comercial în perimetrul RBDD.

Marţi, 25 Februarie, 2020 - 13:38

Teritoriul Rezervaţiei Biosferei Delta Dunării (RBDD) oferă condiţii excelente de trai pentru o mulţime de specii de plante şi animale, în special păsărilor, prin diversitatea ecosistemelor acvatice reprezentate de lacuri, canale, japşe şi bălţi, precum şi zone întinse şi compacte de stuf, plaje şi dune de nisip, grinduri acoperite de vegetaţie ierboasă şi mari zone împădurite, unde multe specii de păsări se pot hrăni şi reproduce în voie.

Marţi, 28 Ianuarie, 2020 - 16:28

Ziua Mondială a Zonelor Umede este celebrată în fiecare an pe 2 februarie pentru sensibilizarea globală privind valoarea zonelor umede pentru omenire şi planetă. Această zi marchează şi data adoptării Convenţiei privind zonele umede la 2 februarie 1971, în oraşul iranian Ramsar, pe ţărmurile Mării Caspice.

Vineri, 13 Decembrie, 2019 - 11:21

Administraţia Rezervaţiei Biosferei Delta Dunării (ARBDD) va continua, anul viitor, acţiunile de populare a complexului Razim-Sinoe cu icre embrionate de şalău, chiar dacă populaţia piscicolă din zonă este afectată de un parazit, cunoscut sub numele de "viermele sârmă".

Acţiunea de populare începe, în general, în această perioadă cu selectarea reproducătorilor, iar guvernatorul Rezervaţiei, Cătălin Ţibuleac, a declarat că urmează licitaţia pentru continuarea singurului program de populare din Deltă.

Marţi, 15 Octombrie, 2019 - 14:17

Administraţia Rezervaţiei Biosferei ,,Delta Dunării" (ARBDD) a dedicat perioada 11 -12 octombrie marcării Zilei Mondiale a Păsărilor Migratoare prin organizarea de acţiuni educative pe teritoriul RBDD împreună cu elevii şi cadrele didactice de la şcolile din localităţile Sulina, Chilia Veche şi Crişan, în coordonarea responsabililor centrelor de informare ale ARBDD. Programul acţiunilor a urmărit informarea şi înţelegerea însemnătăţii evenimentului prin prezentarea unor specii de păsări, ateliere de lucru, activităţi interactive, realizarea de desene pe asfalt, vizionări.

Marţi, 9 Aprilie, 2019 - 08:55

Administraţia Rezervaţiei Biosferei Delta Dunării (ARBDD) anunţă că în baza atribuţiilor şi prevederilor legale în vigoare a stabilit prin Decizia Guvernatorului ARBDD, nr. 209/08.04.2019 prelungirea termenului de valabilitate a tuturor actelor de reglementare emise în anul 2018, pentru activitatea de pescuit comercial în perimetrul R.B.D.D., până la terminarea perioadei de prohibiţie a pescuitului pe anul 2019, respectiv până la data de 9.06.2019.

Vineri, 28 Decembrie, 2018 - 14:08

Administraţia Rezervaţiei Biosferei Delta Dunării (ARBDD) anunţă că în baza atribuţiilor şi prevederilor legale în vigoare a stabilit prin Decizie a Guvernatorului ARBDD, prelungirea termenului de valabilitate a tuturor actelor de reglementare emise în anul 2018, pentru activitatea de pescuit comercial în perimetrul R.B.D.D., până la începerea perioadei de prohibiţie a pescuitului, pe anul 2019.

Subscribe to Administraţia Rezervaţiei Biosferei Delta Dunării (ARBDD)