Vineri, 13 Decembrie, 2019 - 11:21

Administraţia Rezervaţiei Biosferei Delta Dunării (ARBDD) va continua, anul viitor, acţiunile de populare a complexului Razim-Sinoe cu icre embrionate de şalău, chiar dacă populaţia piscicolă din zonă este afectată de un parazit, cunoscut sub numele de "viermele sârmă".

Acţiunea de populare începe, în general, în această perioadă cu selectarea reproducătorilor, iar guvernatorul Rezervaţiei, Cătălin Ţibuleac, a declarat că urmează licitaţia pentru continuarea singurului program de populare din Deltă.

Marţi, 15 Octombrie, 2019 - 14:17

Administraţia Rezervaţiei Biosferei ,,Delta Dunării" (ARBDD) a dedicat perioada 11 -12 octombrie marcării Zilei Mondiale a Păsărilor Migratoare prin organizarea de acţiuni educative pe teritoriul RBDD împreună cu elevii şi cadrele didactice de la şcolile din localităţile Sulina, Chilia Veche şi Crişan, în coordonarea responsabililor centrelor de informare ale ARBDD. Programul acţiunilor a urmărit informarea şi înţelegerea însemnătăţii evenimentului prin prezentarea unor specii de păsări, ateliere de lucru, activităţi interactive, realizarea de desene pe asfalt, vizionări.

Marţi, 9 Aprilie, 2019 - 08:55

Administraţia Rezervaţiei Biosferei Delta Dunării (ARBDD) anunţă că în baza atribuţiilor şi prevederilor legale în vigoare a stabilit prin Decizia Guvernatorului ARBDD, nr. 209/08.04.2019 prelungirea termenului de valabilitate a tuturor actelor de reglementare emise în anul 2018, pentru activitatea de pescuit comercial în perimetrul R.B.D.D., până la terminarea perioadei de prohibiţie a pescuitului pe anul 2019, respectiv până la data de 9.06.2019.

Vineri, 28 Decembrie, 2018 - 14:08

Administraţia Rezervaţiei Biosferei Delta Dunării (ARBDD) anunţă că în baza atribuţiilor şi prevederilor legale în vigoare a stabilit prin Decizie a Guvernatorului ARBDD, prelungirea termenului de valabilitate a tuturor actelor de reglementare emise în anul 2018, pentru activitatea de pescuit comercial în perimetrul R.B.D.D., până la începerea perioadei de prohibiţie a pescuitului, pe anul 2019.

Subscribe to Administraţia Rezervaţiei Biosferei Delta Dunării (ARBDD)