Joi, 14 Martie, 2019 - 12:38

Deloitte România a dat startul înscrierilor pentru cea de-a doua ediție a competiției „Singularity Challenge”, competiție care va oferi echipei câștigătoare, formată din trei studenți pasionați de lumea viitorului, oportunitatea să participe la Summitul SingularityU 2019 din Cehia, care va fi organizat în Praga.

Luni, 11 Februarie, 2019 - 09:45
din cadrul practicii de Consultanță

Deloitte România îl numește pe Vladimir Aninoiu în rolul de director care conduce echipa de tehnologie din cadrul practicii de Consultanță în management, poziție din care îi raportează lui Dinu Bumbăcea, Partener coordonator Consultanță. Cu o carieră de peste 20 de ani în management, responsabil de activitatea din România și din alte regiuni europene, Vladimir Aninoiu conduce o echipă de consultanți specializați în tehnologie, care oferă servicii ce răspund provocărilor specifice celei de-a patra revoluții industriale.

Marţi, 22 Ianuarie, 2019 - 09:10

Ferrari accelerează și devine cel mai puternic brand global, cu un scor de 94.8 din 100, corespunzător unui rating AAA+ 
Trei dintre brandurile Big Four din consultanță, Deloitte, PwC și EY, au, de asemenea, o forță a brandului de AAA+
Amazon rămâne cel mai valoros brand al lumii, cu 187,9 mld US$ (în creștere cu 25%), iar Apple și Google se plasează pe locurile 2 și respectiv 3
Brandurile de tehnologie conduc în clasament, Microsoft revine în primele 5 branduri, cu o creștere de 47%, în timp ce Facebook își vede forța brandului diminuată de scandalurile recente

Miercuri, 29 August, 2018 - 11:42

Amazon raporteaza cresteri impresionante si continua sa se extinda, in timp ce Facebook intampina greutati in urma implementarii noilor reglementari cu privire la datele personale, dar si a scandalului Cambridge Analytica, se arata intr-o analiza a Tradeville. 

Miercuri, 9 Mai, 2018 - 18:51
Creează 650 de locuri de muncă permanente în București

Amazon creează 650 noi de locuri de muncă permanente în București prin inaugurarea Centrului de Dezvoltare și Tehnologie

București, 09 mai 2018 – Amazon și Amazon Web Services (AWS) inaugurează oficial noul sediu și Centru de Dezvoltare și Tehnologie din București, creând peste 650 de locuri permanente în domeniul tehnologiei cât și în mediul corporate, care se adaugă celor 1000 pe care compania le are deja în România.

Duminică, 18 Martie, 2018 - 12:15
Și intenționează să le taxeze cu 3% din veniturile brute

Marile companii digitale, precum Alphabet si Twitter, ar putea fi impozitate cu 3% din veniturile brute, in tara de unde provin utilizatorii, potrivit unui proiect al Comisiei Europene care va fi publicat pe 21 martie.

Proiectul, care a fost vazut vineri de Bloomberg, prezinta cum aceasta taxa va mari costurile fiscale ale acestor companii, Comisia intentionand sa obtina mai multi bani din partea unei industrii care, potrivit institutiei, contribuie mai putin decat ar trebui la finantele publice.

Luni, 12 Martie, 2018 - 14:48

Amazon a creat un nou domeniu de activitate, iar acest model de business a ajuns deja în România la cifre de minim 50 de milioane de dolari pe an. Sellerii de succes din top 10 au realizat anul trecut vânzări de peste 25 de milioane de dolari În contextul creșterii accelerate a numărului de cumpărători de pe Amazon.com și numărul celor care își doresc să facă bani din listarea produselor a crescut considerabil. Acest nou mod de business atrage tot mai mulți oameni prin flexibilitatea pe care o oferă. 

Subscribe to amazon