Luni, 6 Mai, 2019 - 10:51

La 5 mai 2019, în contextul Preşedinţiei Române a Consiliului UE, Ambasada României la Zagreb a organizat, la Teatrul Naţional din Capitala Republicii Croaţia, un Concert Extraordinar susţinut de Maestrul Marius Mihalache şi formaţia sa.

Vineri, 19 Aprilie, 2019 - 17:56
A fost semnat Acordul privind cooperarea dintre Academia Română și Academia Croată de Științe și Arte

În perioada 17-19 aprilie 2019, Ioan Aurel Pop, Președintele Academiei Române a efectuat o vizită în Republica Croația la invitația Președintelui Academiei Croate de Științe și Arte Velimir Neidhardt.

În cadrul convorbirilor a fost salutat cursul ascendent al relațiilor dintre România și Croația în toate domeniile, exprimându-se dorința amplificării cooperării între cele mai înalte Foruri de știință și cultură din cele două țări.

Cu ocazia vizitei a fost semnat Acordul privind cooperarea dintre Academia Română și Academia Croată de Științe și Arte.

Luni, 4 Martie, 2019 - 12:36
Informație transmisă de ES dl ambasador Constantin Grigorie

Prin amabilitatea E.S. dlui Constantin Grigorie, ambasadorul României în Croația, aflăm ca distinsul nostru compatriot, marele interpret Gheorghe Zamfir, va concerta la Zagreb în ziua de 6 martie. Dovadă - fotografia cu afișul concertului pe care dl ambasador ne-a transmis-o prin WhatsApp, odată cu urările sale de bine și de succes pentru activitatea Agenției AMOS News, al cărei cititor fidel este.

Subscribe to Ambasada României la Zagreb