Vineri, 23 August, 2019 - 13:07

Ministrul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, Petre DAEA, a participat joi, 22 august 2019, alături de secretarul de stat Daniel BOTĂNOIU, la o întâlnire de lucru organizată cu directorii Direcțiilor Agricole din toate județele României (DAJ). La ședința de lucru a fost prezent, de asemenea, și directorul general al Agenției Naționale de Zootehnie, Constantin Viziteu, precum și Elena Tatomir, director general al Direcției Generale Politici Agricole și Amelia Rus, director general al Directiei Generale de Politici în Industrie Alimentară.

Sâmbătă, 23 Martie, 2019 - 16:07

Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, prin Agenția Națională pentru Zootehnie (ANZ), vine în întâmpinarea crescătorilor de animale cu informații necesare privind acordarea sprijinului cuplat în sectorul zootehnic (SCZ) pentru speciile ovine/caprine, pentru anul 2019.

Astfel, criteriile de eligibilitate, condițiile specifice şi modul de implementare a schemelor de plăți pot fi puse la dispoziția crescătorilor de animale pentru a facilita îndeplinirea condițiilor necesare pentru obținerea sprijinului.

Miercuri, 31 Octombrie, 2018 - 18:20
Despre afirmarea identității naționale și a tradițiilor poporului român în creșterea și exploatarea animalelor

În cadrul Indagra 2018, Agenția Națională pentru Zootehnie organizează simpozionul cu tema: Centenarul Marii Uniri, afirmarea identității naționale și a tradițiilor poporului român în creșterea și exploatarea animalelor.   

Simpozionul va avea loc în data de 02 noiembrie 2018, ora 10:30, la Complexului Expozițional Romexpo, Sala Mihai Eminescu.

Subscribe to ANZ