Joi, 22 August, 2019 - 19:07
ANZM a acordat unui operator economic din județul Harghita, dreptul de utilizare a mențiunii de calitate facultative „produs montan”, pentru un număr de 14 produse.

În data de 20.08.2019, SC BOMILACT MĂDĂRAȘ SRL a primit decizia de acordare a dreptului de utilizare a mențiunii de calitate facultative „produs montan” pentru următoarele produse din categoria lactatelor: cașcaval, cașcaval afumat, cașcaval maturat, brânzeturi topite, unt, cremă de unt, lapte consum, smântână, sana, chefir, iaurt, brânză de burduf, brânză de vaci, urdă.

Luni, 22 Iulie, 2019 - 12:11
Petre Daea : “Dezvoltarea sectorului montan înseamnă muncă în echipă, colaborare cu partenerii sociali”

Petre DAEA, ministrul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, s-a întâlnit la sediul MADR cu întreg personalul Agenției Naționale a Zonei Montane (ANZM). Alături de ministru s-au aflat secretarul de stat Daniel Dumitru BOTĂNOIU, precum și directorul general al ANZM, Lazăr Latu, directorul Dănuț Gâțan și Veronica Baciu, director.

Întâlnirea a avut ca scop prezentarea rezultatelor obținute în activitate, de la înființare (anul 2015) și până în prezent, precum și cunoașterea personalului Agenției de la nivelul întregii țări.

Subscribe to ANZM