Luni, 10 August, 2020 - 12:57

Municipiul Bucureşti şi Apa Nova, o companie Veolia, au semnat actul adiţional care prevede prelungirea Contractului de Concesiune cu 12 ani, până în anul 2037. Astfel, Municipiul Bucureşti şi Apa Nova continuă parteneriatul în scopul asigurării utilităţilor de apă şi canalizare în condiţii de înaltă calitate şi maximă siguranţă pentru cei peste 2.200.000 de bucureşteni.

Luni, 3 Iunie, 2019 - 16:03

Ca urmare a precipitațiilor abundente din noaptea de 02/03 iunie 2019, în mai multe zone din Sectorul 6 s-au înregistrat mari acumulări de apă.

Primarul Sectorului 6, Gabriel Mutu, face un apel către reprezentanții SC Apa Nova București să intervină cu promptitudine în aceste zone prin curățarea și decolmatarea canalelor de colectare a apelor pluviale din toate cartierele Sectorului 6, pentru a preveni astfel de incidente, pe viitor.

Vineri, 3 Mai, 2019 - 13:37

Noul sezon al evenimentului urban SIMFONIA APEI debutează pe 4 mai, cu începere de la ora 21.00.

Primăria Capitalei şi Apa Nova anunţă lansarea unei noi ediţii a spectacolului de apă, muzică şi lumini "SIMFONIA APEI" la Fântânile Urbane din Piaţa Unirii, pe 4 mai, de la ora 21.00.

Vineri, 1 Februarie, 2019 - 17:11
FUMIGENE DE WEEKEND (71)

FUMIGENE DE WEEKEND (71)

 „Singurătatea a devenit o epidemie globală”, fiind la fel de nocivă ca fumatul. Există oameni care nu au mai vorbit cu o rudă sau un prieten de luni de zile, relevă Forumul Economic Mondial STOP Jumătate dintre locuitorii Parisului și două treimi dintre cei ai Stockholmului locuiesc singuri. De vină poate fi “megalopolisul”, traiul în “marele oraș”, care slăbește  legăturile cu familia și amicii, dar și tehnologia, dat fiind că oamenii au ajuns să înlocuiască micile comunități locale, în care toată lumea cunoștea pe toată lumea, cu marile rețele virtuale iluzorii, petrecând în medie, “on line”, o zi din cele șapte ale săptămânii STOP Ca și viciul fumatului, viciul (sau boala?) singurătății costă. Britanicii care locuiesc singuri plătesc taxe anuale mai mari cu 6000 de sterline. Costul singurătății globale a fost evaluat la 2,5 trilioane dolari, arată Business Magazin. Evaluarea se referă la anul 2010. Oare câte zeci de trilioane o fi costând singurătatea astăzi?

Joi, 31 Ianuarie, 2019 - 12:03

Gabriela Firea a declarat, joi în şedinţa CGMB, că a dat o dispoziţie ca reprezentanţii Corpului de Control al primarului general să verifice situaţia de la Apa Nova creată de deversarea amoniului.

Marţi, 18 Septembrie, 2018 - 10:00

Un nou reper urban pentru Bucureștiul secolului 21: Fântânile din Piața Unirii se redeschid pe 20 septembrie 2018 cu spectacol multimedia si un un concert extraordinar al Orchestrei Simfonice Bucuresti

Primăria Capitalei si Apa Nova marcheaza inaugurarea unui nou punct de atractie turistica a Bucurestiului - redeschiderea fantanilor din Piata Unirii, printr-o reprezentație memorabilă a Orchestrei Simfonice București și un spectacol multimedia de excepție ce va avea loc pe 20 septembrie. Accesul este gratuit.

Luni, 7 Mai, 2018 - 20:40
in perioada mai- septembrie 2018, iar alimentarea cu apa a fantanilor se va intrerupe

Primaria Municipiului Bucuresti, prin Compania Apa Nova Bucuresti, demareaza maine, 8 mai, ample lucrari de reabilitare si modernizare a ansamblului de 17 fantani din centrul Capitalei, care cuprind si Fantana Unirea.

Lucrarile sunt realizate in perioada mai- septembrie 2018, iar alimentarea cu apa a fantanilor se va intrerupe in acest interval de timp, urmand a fi reluata dupa finalizarea lucrarilor. De asemenea, exista posibilitatea ca traficul sa fie restrictionat temporar pe banda 1, in functie de lucrarile desfasurate.

Luni, 19 Martie, 2018 - 19:35

Avand in vedere avertizarile meteorologilor care au anuntat in Bucuresti cod galben de lapovita, ninsoare, polei si intensificari ale vantului, primarul general, Gabriela Firea, a convocat astazi, la sediul Municipalitatii, un comandament in care a solicitat in mod expres operatorilor de deszapezire din toate sectoarele Capitalei sa actioneze cu materiale antiderapante pe toate arterele Capitalei si in special pe arterele secundare.

Duminică, 18 Februarie, 2018 - 11:23
Patronul ROMPREST denunța șantajele la care era supus de „Grupul de la Monaco”

In dosarul instrumentat de DNA Ploiești la adresa procurorului DNA Mihaiela Iorga Moraru, în rechizitoriul de trimitere în judecată sunt redate două discuții telefonice găsite în calculatorul acesteia și nedeclarate, pe care procurorul DNA l-ar fi avut cu patronul Romprest, Florian Walter. Acesta îi dezvăluia procurorului posibile acte de șantaj la adresa unor politicieni.

Cele doua discutii telefonice pe care procurorul Mihaiela Iorga Moraru le-a avut cu milionarul Florian Walter sunt probe cheie in dosarul care a fost trimis la Inalta Curte.

Subscribe to Apa Nova