Marţi, 3 Decembrie, 2019 - 16:00

Complexul de ski și snowboard Arena Platoș Păltiniș deschide oficial un nou sezon de ski și snowboard cu nocturna de vineri, în 6 decembrie. În ultima săptămână, tunurile de zăpadă au funcționat la capacitate maximă și cel puțin una dintre pârtii va fi pregătită pentru deschiderea ce are loc în această săptămână. „Ne-am dorit, ca în fiecare an, să deschidem complexul de Ziua Națională însă anul acesta vremea nu a ținut deloc cu noi.

Joi, 17 Ianuarie, 2019 - 12:47

Sporturile extreme revin în weekend în complexul de ski și snowboard Arena Platoș Păltiniș. Unul dintre cele mai spectaculoase concursuri ale sezonului are loc sâmbătă, 19 ianuarie. Arena Freestyle Open va aduce la Păltiniș cei mai spectaculoși boarderi și free-ski-eri, temerari pentru care săriturile, rostogolirile aeriene și aterizările spectaculoase fac parte din viața de zi cu zi. Concurenții vor avea de trecut peste 4 platforme, fiecare cu propriile elemente.

Joi, 29 Noiembrie, 2018 - 09:34
Sezonul de ski și evenimente la Arena Platoș Păltiniș începe cu Get United Party

Complexul de ski și snowboard Arena Platoș Păltiniș deschide oficial un nou sezon de ski și snowboard în 1 decembrie, chiar de Ziua Națională a României. Ca în fiecare an, sezonul se deschide cu un legendar Get United Party la care sunt așteptați toți prietenii Arena Platoș Păltiniș, la un vin fiert sau o bere rece dar și la un concurs de ski și snowboard jibbing. Invitați speciali din întreaga țară vin în weekendul marii Uniri la Păltiniș pentru a sărbători deschiderea unui nou sezon. Tot sâmbătă se va deschide și prima pârtie, pârtia A.

Joi, 14 Iunie, 2018 - 10:06

După ce câteva mii de copii s-au bucurat de cele trei atracţii 'coborâte' de la munte în Piaţa Mare pentru Distracţia Copiilor din 1 iunie, complexul Arena Platoş Păltiniş deschide noul sezon al evenimentelor de vară cu 'Day and Night'. Timp de două zile, cei mai bun bikeri din ţară vin la Păltiniş pentru un concurs de downhill ce se anunţă extrem de spectaculos. 

Subscribe to Arena Platoş Păltiniş