Luni, 21 Septembrie, 2020 - 12:27

Pacienţii români care suferă de o formă mai rară de scleroză multiplă, scleroza multiplă primar-progresivă (SMPP), au acces la singurul medicament aprobat în Uniunea Europeană pentru această formă de boală. Acest lucru a fost posibil datorită evaluării HTA a medicamentului.

Luni, 14 Septembrie, 2020 - 10:08

Serată Muzicală

Visul unei nopţi de" Septembrie"

Asociaţia"Home of Strings"va aduce la cunoştinţă cu mare bucurie, deschiderea Stagiunii Seratelor Muzicale, la Centrul Cultural Buftea, începând cu data de, 24 septembrie, 2020, ora 19.

Joi, 3 Septembrie, 2020 - 09:40

Asociaţia "100% Playground" anunţă lansarea proiectului "Rânduri din timpul pandemiei", care are ca scop documentarea impactului pandemiei asupra tinerilor şi transformarea textelor scrise de aceştia în materiale de presă. Proiectul este susţinut cu sprijinul finanţării obţinute în cadrul programului StartONG, lansat de Kaufland România şi implementat de Asociaţia Act for Tomorrow.

Marţi, 1 Septembrie, 2020 - 10:57

Ediția a XII-a a Concursului "Drumul spre celebritate" se va adresa pentru prima dată păstrătorilor tradițiilor românești.

Orchestrele și Corurile Radio, Asociaţia "Pro Valores", Uniunea de Creație Interpretativă a Muzicienilor din România, prin Programul "Oportunități la tine acasă" îi invită pe tinerii interpreți de folclor, să se înscrie la cea de-a XII a ediție a Concursului "Drumul spre celebritate".

Marţi, 14 Aprilie, 2020 - 10:18

Teatrul de Stat Constanţa şi Asociaţia "Dascălii Schimbării" au pus bazele colaborării în folosul comunităţii constănţene, prin semnarea unui acord de parteneriat.

Actorii Teatrului de Stat Constanţa vor lucra cu profesori care doresc să-şi îmbunătăţească aptitudinile de comunicare cu "publicul" lor, anume cu elevii, astfel încât din acest proces de învăţare a dascălilor să reiasă un câştig pentru procesul de educaţie din sistemul preuniversitar.

Vineri, 27 Martie, 2020 - 09:44

Consiliul Naţional al Dizabilităţii din România (CNDR) şi Asociaţia ,,Ridică-te şi Umblă!'' distribuie persoanelor cu dizabilităţi alimente de bază provenite de la Crucea Roşie Română.

Luni, 24 Februarie, 2020 - 13:04

Sarcom... Un cuvânt de care cei mai mulţi dintre noi suntem străini. Nu ştim ce înseamnă, iar asta ne face cu adevărat binecuvântaţi. Nicoleta Milea ştie, însă, pe deplin ce reprezintă acest cuvânt, pentru că este diagnosticul care i-a schimbat viaţa radical. Tânăra de 16 ani are cancer osos, boală descoperită vara trecută, în urma unor dureri de spate. Vestea a căzut ca un trăsnet peste toată familia. Au urmat nopţi nedormite, lacrimi, rugăciuni neîncetate şi nădejdea că visul urât va lua sfârşit. Greutăţile nu vin niciodată singure.

Marţi, 7 Ianuarie, 2020 - 13:27

Asociaţia "Ţine de Noi" împreună cu Headmasters' and Headmistress' Conference anunţă lansarea unui concurs pentru obţinerea unor burse de prestigiu pentru elevii de clasa a X-a care îşi doresc să petreacă următorii doi ani din ciclul preuniversitar de învăţământ, echivalentul claselor a XI-a, respectiv a XII-a, în Marea Britanie.

Joi, 26 Septembrie, 2019 - 12:30

Astăzi, 26 septembrie, la Bacău, a fost inaugurată prima pictură murală din România care purifică aerul, realizată cu vopsea Airlite, o vopsea specială care transformă substanțele poluante din aer, precum oxizii de azot și de sulf, în nitrați și nitriți inofensivi care sunt depozitați pe suprafața vopsită, până când sunt eliminați de apa de ploaie sau de umiditatea din aer.

Vineri, 19 Aprilie, 2019 - 11:02

Asociaţia "Casa Mării Negre / Black Sea House" organizează, în parteneriat cu prestigiosul Colegiu Naţional de Arte "Regina Maria" din Constanţa, în ziua de marţi, 23 aprilie 2019, în intervalul orar 18.00-19.15, în Sala ''Sergiu Celibidache'' a Colegiului Naţional (Bd. Alexandru Lăpuşneanu nr. 11, Constanţa), Concertul Extraordinar ''Confluenze Musicali.

Miercuri, 3 Aprilie, 2019 - 11:21

La ceas aniversar, Muzeul "Vasile Pârvan", Bârlad, în colaborare cu Asociaţia "Muzeul Jucăriilor" din Bucureşti şi Şcoala Gimnazială "Vasile Pârvan" din Bârlad, vă invită sâmbătă, 6 aprilie 2019, ora 11:00, la expoziţia temporară "Amintiri din copilărie", dedicată împlinirii a 105 ani de la înfiinţarea instituţiei noastre.

Miercuri, 3 Aprilie, 2019 - 11:20

Asociaţia "Salvează o inimă" a început o nouă campanie de strângere de fonduri de data aceasta pentru micuţa Toma Rebecca, aceasta fiind diagnosticată cu scolioză toraco-lombară severă.

Micuţa Toma Rebecca de numai 12 ani a fost diagnosticată, in urma unor consultaţii cu scolioză gravă; doctorii recomandându-i mai multe şedinţe de terapie şi utilizarea unui corset tip Milwaukee. După o mai lungă perioadă de tratament, rezultatele nu au fost cele aşteptate de către familie.

Marţi, 15 Ianuarie, 2019 - 10:58

În urma scandalului declanşat în jurul avizul CNSAS obţinut de Adina Florea (unica şi deopotrivă, multipla propunere a ministrului Tudorel Toader pentru şefia DNA), Asociaţia Alianţa pentru Combaterea Abuzurilor a înregistrat (în lipsa unei autosesizări care ar fi fost de dorit), luni, 14 ianuarie, la DIICOT (prin Registratura Generală a PICCJ), o sesizare penală vizând fapte ce ar putea întruni caracteristicile unor infracţiuni, comise de către preşedintele CNSAS, Constantin Buchet.

Vineri, 16 Noiembrie, 2018 - 13:38
de documentare în procesul de elaborare a Raportului MCV 2018

Asociaţia "Mişcarea pentru Apărarea Statutului Procurorilor" apreciază obiectivitatea şi integritatea surselor de documentare în procesul de elaborare a Raportului MCV 2018. Cooperarea deschisă din partea Comisiei Europene pentru atingerea obiectivelor de referinţă ale MCV este în continuare un factor de încurajare pentru sistemul judiciar naţional.

Vineri, 9 Martie, 2018 - 11:18

Deputatul european Siegfried Mureşan a nominalizat joi, 8 martie a.c., Asociaţia "MagiCAMP" pentru Premiul Cetăţeanului European 2018, distincţie acordată anual de Parlamentul European.

Eurodeputatul Siegfried Mureşan consideră că Asociaţia "MagiCAMP" s-a remarcat prin proiecte şi activităţi gratuite de susţinere şi reintegrare în viaţa socială a copiilor cu afecţiuni oncologice, cu arsuri grave şi a celor care au pierdut pe cineva drag, dar şi a familiilor acestora.

Subscribe to Asociaţia