Luni, 12 Octombrie, 2020 - 12:17

Julia Leferman, Director General al Asociației Berarii României, a fost realeasă, pentru încă doi ani de mandat în calitate de reprezentant al regiunii Central și Est Europene în Comitetul Executiv al Asociației Berarii Europei.

Julia Leferman se află la al doilea mandat. Pentru prima dată, ea a fost aleasă în 2018 ca reprezentant regional al acestui Comitet care reunește președintele, vicepreședintele Berarilor Europeni și reprezentanții celor 5 regiuni la nivel european. Prezentul mandat va expira la sfârșitul acestui an.

Joi, 30 Aprilie, 2020 - 16:02

Bruxelles, 9 decembrie 2019  În prezent, în Uniunea Europeană există peste 10.000 de fabrici de bere conform celor mai recente cifre dezvăluite de către Brewers of Europe, în timp ce atât producția, cât și consumul de bere au crescut treptat de la an la an în ultimii cinci ani.

 

Cifrele - lansate ca parte a ediției 2019 a Raportului anual privind tendințele europene în materie de bere - arată o creștere continuă pe mai multe valori cheie. Volumul producției de bere în UE a depășit 400 de milioane de hectolitri pentru prima dată în ultimii zece ani.

Miercuri, 22 Ianuarie, 2020 - 11:57

București, 22 ianuarie 2020: Membrii Asociației Berarii României l-au ales în funcția de Președinte pe Dan Robinson, Managing Director HEINEKEN România. Începând cu 1 ianuarie 2020, Dan Robinson a preluat această poziție de la Lucian Ghinea, Director General Bergenbier SA, companie parte a grupului Molson Coors, care a reprezentat Asociația în aceeași calitate pe parcursul anilor 2018 și 2019.

Vineri, 3 Ianuarie, 2020 - 13:23

Asociația BERARII ROMÂNIEI anunță statisticile și tendințele în materie de bere la nivel european. În prezent, în Uniunea Europeană există peste 10.000 de fabrici de bere conform celor mai recente cifre dezvăluite de către Brewers of Europe, în timp ce atât producția, cât și consumul de bere au crescut treptat de la an la an în ultimii cinci ani.
 

Joi, 5 Septembrie, 2019 - 19:10

Asociația BERARII ROMÂNIEI a semnat alături de Berarii Europei un memorandum privind etichetarea ingredientelor și a valorii energetice pe toate sticlele de bere din UE până în 2022. Obiectivele ambițioase au fost convenite în mod voluntar cu Comisia Europeană și au fost adoptate de Adunarea Generală a Brewers of Europe în iunie 2019.

Marţi, 11 Iunie, 2019 - 14:42

Asociația Berarii României anunță că 76% din berile aflate în portofoliile membrilor săi au menționată pe etichetă, fie în varianta ei fizică, fie în varianta ei online , valoarea energetică corespunzătoare pentru 100 ml de produs. 

Marţi, 9 Aprilie, 2019 - 19:21

București, 9 aprilie 2019: Asociația Berarii României anunță evoluția pieței berii pe parcursul anului trecut:

  • Piaţa berii a înregistrat o creștere de 3%, ajungând la un volum de 16,6 milioane Hl
  • Consumul de bere pe cap de locuitor s-a situat la 85 litri
  • Segmentul berilor fără alcool, în creștere cu 30%
  • Ambalajul de sticlă, în creștere cu 3,65 pp în ultimii patru ani
  • Ambalajul PET, în scădere cu 5,83 pp în ultimii patru ani  

 

Luni, 1 Aprilie, 2019 - 21:31
„Industria berii constituie un exemplu prin faptul că procesează intern materiile prime din agricultura românească”

Petre Daea, ministrul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, a participat, în data de 1 aprilie 2019, la o întâlnire de lucru organizată la sediul instituției cu reprezentanții Asociației Berarii României. Întâlnirea a avut ca scop cunoașterea problemelor cu care se confruntă acest sector în vederea identificării soluțiilor pentru a veni în sprijinul acestora.

 

Miercuri, 19 Decembrie, 2018 - 10:45
prin achiziționarea HIPPOS care a devenit divizia de digital a agenției

În continuarea planurilor de integrare, agenția de publicitate WOPA și-a completat serviciile de ATL și BTL cu divizia de digital după ce, la începutul anului, a achiziționat Hippos. WOPA este o agenție full integrată și își consolidează poziționarea drept consultant strategic de marketing venind în întâmpinarea viziunii clientului cu know-how-ul și resursele necesare pentru campanii integrate. 

Vineri, 14 Septembrie, 2018 - 10:10

Asociația Berarii României celebrează Ziua Internațională a Consumului Responsabil de Bere, o inițiativă comună a producătorilor de bere, menită să marcheze contribuția pe care o au la promovarea unui consum responsabil de alcool în rândul consumatorilor de pe toate meridianele.

Marţi, 17 Aprilie, 2018 - 18:18

Piaţa berii a înregistrat anul trecut în România o creştere de 2%, ajungând la un volum de 16,11 milioane hectolitri, iar consumul de bere pe cap de locuitor s-a situat la 82 litri, a declarat marţi Lucian Ghinea, preşedintele Asociaţiei Berarii României.

”România se află pe locul opt în Europa în ceea ce priveşte consumul pe cap de locuitor. Pe primele locuri sunt Cehia, Germania, Austria şi Polonia. Estimăm că vom ajunge la consum mediu responsabil de 100 de litri pe cap de locuitor”, a declarat marţi Lucian Ghinea, într-o conferinţă de presă.

Subscribe to Asociaţia Berarii României