Marţi, 28 Ianuarie, 2020 - 19:18

Asociaţia de Management al Destinaţiei Turistice Delta Dunării şi-a prezentat pe 23 ianuarie 2020, bilanţul de activitate pentru anul 2019, în cadrul Adunării Generale a Membrilor. În ultimii doi ani, de la înfiinţarea AMDTDD, promovarea turistică a Deltei şi a Dobrogei de Nord a dus la o creştere semnificativă a numărului de turişti, tendinţă ce s-a menţinut şi în 2019.

Marţi, 17 Septembrie, 2019 - 18:03

Sâmbătă, 21 septembrie, este ziua judeţului Tulcea la Sărbătoarea Tradiţiilor şi Meşteşugurilor Dobrogene, organizată de Consiliul Judeţean Constanţa, prin Centrul Cultural Teodor T. Burada, şi de Consiliul Judeţean Tulcea, reprezentat de Asociaţia de Management al Destinaţiei Turistice Delta Dunării.

Evenimentul are loc la Pavilionul Expoziţional din Constanţa, de pe malul lacului Siutghiol.

Marţi, 28 August, 2018 - 12:15

Patru evenimente importante promovează Tulcea ca destinație turistică de top, la sfârșitul lunii august și începutul lunii septembrie. Asociația de Management al Destinației Turistice Delta Dunării (AMDTDD) participă ca partener sau ca invitat la toate cele patru evenimente, pentru a susține activ promovarea turismului în Delta Dunării și în Dobrogea de nord. 

Subscribe to Asociația de Management al Destinației Turistice Delta Dunării (AMDTDD)