Vineri, 10 Mai, 2019 - 09:46

Asociația „Ține de Noi” împreună cu Fundația Hanns Seidel organizează o dezbatere referitoare la arhitectura curriculară potrivită pentru anul 2030. Precedentul este stabilit de o serie de șase dezbateri regionale organizate de asociația „Ține de Noi” în colaborare cu parteneri regionali în cadrul cărora au participat atât reprezentanți din sfera educațională, cât și cetățeni preocupați de acest subiect.

Luni, 15 Octombrie, 2018 - 12:50

Asociația “Ține de Noi” împreună cu Headmasters' and Headmistress' Conference (Conferința Directorilor și Directoarelor de Licee din Marea Britanie) anunță lansarea unui concurs pentru obținerea unor burse de prestigiu pentru elevii de clasa a X-a care își doresc să petreacă următorii doi ani din ciclul preuniversitar de învățământ, echivalentul claselor a XI-a, respectiv a XII-a, în Marea Britanie.

Miercuri, 12 Septembrie, 2018 - 16:39
Sediul Asociației, strada Făinari nr. 45A, sector 2

Acest nou proiect inițiat de către Asociația “Ține de Noi” are drept obiectiv crearea unei comunități a specialiștilor în politici publice din domeniul educațional, experți independenți care să contribuie la eventuale viitoare strategii de dezvoltare și reformă a sistemului de învățământ din România. În consecință, această primă sesiune de training se adresează în principiu celor care doresc să își dezvolte o carieră în educație și tuturor celor care iși doresc să își însușească elementele fundamentale ale construirii unei politici publice.

Miercuri, 5 Septembrie, 2018 - 10:45

Asociația “Ține de Noi” împreună cu Fundația Hanns Seidel – România, Universitatea din București, Oracle Academy, Organizația Umanitară Concordia, World Vision România, Asociația AD-REM, Asociația MasterPeaceRO vă adresează invitația de a participa la cea de-a IV-a ediție a Conferinței Naționale în domeniul Educației.

Joi, 2 August, 2018 - 12:23
11 Septembrie 2018, Aula Magna, Facultatea de Drept a Universității din București, ora 10:00 Facultatea de Drept, Bd. Mihail Kogălniceanu nr. 36-46, sector 5, Bucureşti

Asociația “Ține de Noi” împreună cu Fundația Hanns Seidel – România anunță cea de-a IV-a ediție a Conferinței Naționale în domeniul Educației. Evenimentul este realizat în colaborare cu Universitatea din București, Organizația Umanitară Concordia, World Vision România, Asociația ROI, Asociația „Educația pentru toți”, Asociația Română de Literație, Asociația AD-REM și Asociația „Hai să Facem”.

Subscribe to Asociația “Ține de Noi”