Joi, 22 Octombrie, 2020 - 15:15

Industria berii continuă să aibă o contribuție semnificativă la dezvoltarea economică și socială din România prin locurile de muncă pe care le creează și contribuțiile constante la bugetele de stat și locale, prin sprijinirea fermierilor locali de orz și hamei și prin promovarea unor inițiative sustenabile de protecție a mediului, afirmă reprezentanții Asociației Berarii României, reuniți alături de principalii factorii de decizie în cadrul unei dezbateri online care a avut loc miercuri, 21 octombrie.

Luni, 9 Decembrie, 2019 - 12:32

În prezent, în Uniunea Europeană există peste 10.000 de fabrici de bere conform celor mai recente cifre dezvăluite de către Brewers of Europe, în timp ce atât producția, cât și consumul de bere au crescut treptat de la an la an în ultimii cinci ani.

 

Cifrele - lansate ca parte a ediției 2019 a Raportului anual privind tendințele europene în materie de bere - arată o creștere continuă pe mai multe valori cheie. Volumul producției de bere în UE a depășit 400 de milioane de hectolitri pentru prima dată în ultimii zece ani.

 

Marţi, 24 Septembrie, 2019 - 08:47

Jucători pe piaţa berii sunt aşteptaţi, marţi, la o conferinţă de specialitate, care va avea ca subiecte piaţa berii în ultimii 15 ani, mijloacele de creştere a acesteia, dar şi impactul pozitiv avut asupra altor sectoare (locuri de muncă, valoare adăugată, contribuţii la buget).

Subscribe to Asociaţiei Berarii României