Miercuri, 29 Ianuarie, 2020 - 13:59

Ateneul Naţional din Iaşi vă invita la un casting pentru selectarea actorilor care vor juca în cea mai nouă producţie teatrală, în regia maestrului Ion Sapdaru.

Luni, 17 februarie 2020, începând cu ora 12.00, în Sala Mare de Spectacole "Radu Beligan" a Ateneului Naţional din Iaşi sunt aşteptaţi studenţi sau absolvenţi ai facultăţilor de teatru, atât fete cât şi băieţi. Participanţii la casting vor pregăti o fabulă la alegere.

Joi, 4 Iulie, 2019 - 13:49
- 12-14 iulie 2019, ediţia inaugurală -

Festivalul Internaţional de Psihanaliză şi Film ajunge pentru prima dată la Iaşi. Ediţia inaugurală are loc pe 12-14 iulie, la Ateneul Naţional din Iaşi. Invitatul special al primei ediţii este Andrea Sabbadini, directorul European Psychoanalytic Film Festival (Londra, Marea Britanie).

Programul festivalului include scurtmetraje, lungmetraje, proiecţii dedicate copiilor, un spectacol de teatru şi premiere, care vor fi psihanalizate de invitaţii ediţiei: Andrea Sabbadini, Irina-Margareta Nistor, Zinaida Bolea, Adriana Panaitescu, Magdalina Ioachim şi Antoaneta Zanfirache.

Vineri, 24 Mai, 2019 - 12:42

Într-un an cu o încărcătură istorică majoră pentru Ateneul Naţional din Iaşi, echipa instituţiei, sub atenta coordonare şi implicare a managerului său, domnul Andrei Apreotesei, a decis să ofere mai mult decât să primească, să facă şi nu să aştepte de la alţii schimbările în bine pe care cu toţii le dorim şi, nu în ultimul rând, să mulţumească lui Dumnezeu, căci nimic nu se poate fără El.

Subscribe to Ateneul Naţional din Iaşi