Joi, 12 Septembrie, 2019 - 09:30

Muzeul "Vasile Pârvan", Bârlad, în parteneriat cu Şcoala Gimnazială "Vasile Pârvan", Bârlad, vă invită la Recitalul de poezie "Versuri culese de pe plaiuri tutovene", desfăşurat cu ocazia Zilelor Europene ale Patrimoniului, ediţia a XXVII-a. Evenimentul va include un moment poetic şi unul muzical de inspiraţie folclorică.

Vineri, 12 Iulie, 2019 - 11:27

Începând cu data de 12.07.2019, Muzeul "Vasile Pârvan", Bârlad, vă invită la expoziţia "Galeria Creativă", ce va fi deschisă la sediul muzeului din Bd. Republicii, nr. 235, pe toată perioada vacanţei de vară. Vor fi expuse lucrări din literatură, artă şi astronomie, realizate de copiii care au participat la atelierele de creaţie coordonate de bibliotecar Valentina Fornea, muzeograf Gabriela Albu, desenator Nicuşor Maxim, şi de la Şcoala de vară de Astronomie "Descoperă Universul!", organizată de muzeograf Ciprian Vîntdevară.

Miercuri, 3 Aprilie, 2019 - 11:21

La ceas aniversar, Muzeul "Vasile Pârvan", Bârlad, în colaborare cu Asociaţia "Muzeul Jucăriilor" din Bucureşti şi Şcoala Gimnazială "Vasile Pârvan" din Bârlad, vă invită sâmbătă, 6 aprilie 2019, ora 11:00, la expoziţia temporară "Amintiri din copilărie", dedicată împlinirii a 105 ani de la înfiinţarea instituţiei noastre.

Subscribe to Bârlad