Duminică, 15 Noiembrie, 2020 - 17:04

Violențe extreme au fost înregistrate după Million MAGA March, marșul suporterilor lui Trump, veniți la Washington pentru a-l susține pe președintele SUA și a reclama numeroasele fraude înregistrate în procesul electoral prezidențial din 3 noiembrie.

Duminică, 26 Iulie, 2020 - 08:35
În timp ce făcea campanie pentru președinte

Un susținător negru al lui Donald Trump, în vârstă de 60 de ani, a fost împușcat mortal în lumina zilei, lângă pancartele sale „Votează Trump” joi.

Bernell Trammell a fost ucis în fața afacerii sale, Expression Publications, în Milwaukee, Wisconsin, în timp ce făcea campanii pentru președintele Trump.

Suspectul s-a ridicat în fața publicațiilor Expression, unde Trammell ședea afară, l-a împușcat și a plecat, în conformitate cu oamenii legii. Aceștia cercetează dacă Trammell a fost ucis din cauza convingerilor sale politice.

Duminică, 14 Iunie, 2020 - 09:00
America, în pragul unei noi revoluții proletare

Nu s-a încheiat povestea protestelor de stradă din SUA, din contră, efectele manifestațiilor abia încep să se vadă. Apar deja lideri ai mișcării Black Lives Matter care vorbesc despre o nouă eră pentru comunitățile de negri, cu o societate organizată după propriile reguli. Militanții BLM au declarat război Poliției și antrenează miliții complet armate cu ajutorul cărora vor prelua controlul orașelor!

Subscribe to BLM