Vineri, 21 August, 2020 - 13:17

 

Bolt, principala platformă europeană de transport la cerere, își extinde prezența în România, lansându-și serviciile de închiriere a trotinetelor electrice în Constanța, al treilea oraș după București și Cluj-Napoca. Astfel, pe străzile din România sunt, în prezent, la dispoziția utilizatorilor, peste o mie de trotinete electrice Bolt.

Joi, 6 August, 2020 - 13:23

Bolt, principala platformă europeană de transport la cerere, prezintă „Instrumente de siguranță”, un ghid de măsuri de siguranță pentru micro-mobilitate, care ajută utilizatorii să folosească trotinetele electrice în mod responsabil și în siguranță. Bolt este prima companie care a adăugat un ghid de siguranță pentru micro-mobilitate în aplicație.

 

Luni, 3 August, 2020 - 15:16
Pentru a oferi tuturor angajaților beneficii inovatoare pentru susținerea sănătății emoționale

În condițiile în care 1 din 6 adulți din țările UE sunt afectați anual de o problemă de sănătate psihică, start-up-ul 4mind Benefits pune sănătatea mintală și echilibrul emoțional într-o noua paradigmă. Fondatorii acestui start-up aduc în România ideea - deja foarte răspândită în țările vestice - că toți angajații ar trebui să aibă acces gratuit la servicii de menținere a sănătății mintale, așa cum au de exemplu la cele de sănătate fizică.

Miercuri, 29 Iulie, 2020 - 12:29

Bolt, principala platformă europeană de transport la cerere, lansează astăzi trotinetele electrice în Cluj-Napoca, după succesul obținut la începutul lunii la București. Compania introduce și în Cluj noile sale trotinete electrice, construite după un design propriu, creat de inginerii Bolt din Estonia.

 

Joi, 23 Iulie, 2020 - 13:23

În cadrul campaniei, Bolt oferă curse gratuite tuturor celor care demonstrează printr-o fotografie pe Instagram, că poartă masca atât în spațiile închise, așa cum recomandă Ministerul Sănătății, cât și în cele deschise.

 

Luni, 8 Iunie, 2020 - 12:53

București, 08.06.2020 – Bolt - principala platformă europeană de transport la cerere - lansează o nouă funcție în aplicația de ride-hailing, care le va permite tuturor pasagerilor să ofere bacșiș (tips) la sfârșitul călătoriei.

 

Miercuri, 27 Mai, 2020 - 16:00

Bolt lansează miercuri serviciul de livrare mâncare Bolt Food, în București, la scurt timp după ce Uber a anunţat că îşi retrage de pe piaţă serviciul similar, UberEats. Toate livrările Bolt Food sunt fără contact. Cu ocazia lansării nu se percepe nicio taxă de livrare (în limita unei distanțe de 4 km), clienții plătind doar pentru mâncarea comandată, a anunţat compania.

Marţi, 17 Septembrie, 2019 - 16:32

Bolt, cea mai mare platformă europeană de transport la cerere, va transforma cursele efectuate prin intermediul aplicației sale în Europa în călătorii neutre din punct de vedere al emisiilor de dioxid de carbon. Această inițiativă este parte a unei strategii de mediu mai extinse a Bolt, denumită Green Plan.

Luni, 16 Septembrie, 2019 - 11:54

Bolt, cea mai mare platformă europeană de transport la cerere, reduce la 0% comisionul pentru șoferii din București, începând de astăzi, având astfel cea mai bună ofertă din piață.

Marţi, 25 Iunie, 2019 - 12:28

Bolt, cea mai mare platformă europeană de transport la cerere, a lansat Bolt pentru Business, un portal care le permite companiilor să achite și să administreze cursele efectuate de angajați în interes de serviciu. 

Subscribe to Bolt