Miercuri, 30 Septembrie, 2020 - 12:34

Camera de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură Constanţa (CCINA Constanţa), după o intrerupere de 7 luni, cauzată de restricţiile impuse de autorităţi, în condiţiile epidemiei cu noul Coronavirus, organizează, în perioada 30 septembrie - 04 octombrie 2020, ediţia de toamnă a Târgului Naţional de Îmbrăcăminte - Încălţăminte TINIMTEX, cel mai mare eveniment de profil din ţară în domeniul industriei uşoare, cu tradiţie pentru zona Dobrogea.

Luni, 17 Februarie, 2020 - 12:53

Camera de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură Constanţa (CCINA Constanţa), organizează, în perioada 18 - 23 februarie 2020, cea de a 78 -a ediţie a Târgului Naţional de Îmbrăcăminte - Încălţăminte TINIMTEX, cel mai mare eveniment de profil din ţară în domeniul industriei uşoare, cu tradiţie pentru zona Dobrogea.

Târgul se desfăşoară la Pavilionul Expoziţional, din staţiunea Mamaia şi reuneşte circa 115 de firme, producători şi comercianţi de îmbrăcăminte şi încălţăminte din întreaga ţară, majoritatea acestora fiind participanţi fideli ai acestui eveniment.

Marţi, 21 Ianuarie, 2020 - 13:45

Camera de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură Constanţa (CCINA Constanţa), ca organizaţie autonomă neguvernamentală, de utilitate publică, apolitică, potrivit prevederilor legii sale de organizare şi funcţionare si a Statutului propriu, reprezintă, apără şi susţine interesele membrilor săi şi ale comunităţii de afaceri, în raport cu autorităţile publice şi cu organismele din ţară şi din străinătate.

Vineri, 28 Iunie, 2019 - 13:15

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș (CCIA Timiș), în parteneriat cu Autoritatea Națională pentru Formare Profesională Inițială în Sistem Dual din România (ANPFPISD), a organizat joi, 27 iunie a.c., o conferință de presă cu ocazia semnării protocolului de colaborare dintre cele două instituții.

Joi, 13 Iunie, 2019 - 16:40

Camera de Comerţ, Industrie și Agricultură Argeș (CCIA Argeș), în parteneriat cu Autoritatea Naţională pentru Formare Profesională în Sistem Dual din România (ANFPSDR), a organizat o conferința de presă cu ocazia semnării Protocolului de Colaborare dintre cele două instituții. 

Semnarea acestui protocol este urmare a acordului dintre Camera de Comerț și Industrie a României (CCIR) și ANFPSD, care prevede înființarea a opt birouri regionale, în sprijinul promovării învățământului dual în mediul de afaceri. 

Joi, 21 Februarie, 2019 - 11:43
Ediţia a 75 -a, 20 - 24 februarie 2019

Camera de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură Constanţa (CCINA Constanţa), organizează, în perioada 20 - 24 februarie 2019, cea de a 75 -a ediţie a Târgului Naţional de Îmbrăcăminte - Încălţăminte TINIMTEX, cel mai mare eveniment de profil din ţară în domeniul industriei uşoare, cu tradiţie pentru zona Dobrogea.

Târgul se desfăşoară la Pavilionul Expoziţional, din staţiunea Mamaia şi reuneşte circa 115 de firme, producători şi comercianţi de îmbrăcăminte şi încălţăminte din intreaga tară, majoritatea acestora fiind participanţi fideli ai acestui eveniment.

Vineri, 9 Noiembrie, 2018 - 11:39

Vă invităm să cumpăraţi şi să consumaţi produse realizate în Dobrogea!

În perioada 14 - 17 noiembrie, la Pavilionul Expoziţional Constanţa, sărbătorim "Zilele Dobrogei", la 140 de ani de la revenirea Dobrogei la Patria mamă.

Dorim să marcăm această frumoasă aniversare printr-un eveniment expoziţional, în cadrul căruia să încurajăm mai buna promovare, cumpărarea si consumul de produse dobrogene.

Luni, 26 Martie, 2018 - 14:40

SALONUL INTERNAȚIONAL DE AUTOMOBILE BUCUREȘTI (SIAB), cel mai important eveniment din domeniul automobilelor organizat în România si-a deschis portile pentru public sâmbătă, 24 martie.

Subscribe to Camera de Comert