Marţi, 22 Octombrie, 2019 - 10:20

Al treilea turneu Smart Start USA în România a început, astăzi, în București, la Camera de Comerț și Industrie a României, printr-o nouă conferință “Smart Start USA – Oportunitati de dezvoltare pentru internaționalizarea afacerilor românești”. Antreprenorii din București și Ilfov au aflat noi informații despre programul și platforma de înscriere în comunitatea Smart Start USA.

Marţi, 12 Februarie, 2019 - 08:46
în contextul retragerii Marii Britanii din Uniunea Europeană

Ministerul Afacerilor Externe a găzduit pe 11 februarie 2019 , un eveniment de informare adresat mediului de afaceri din România, în contextul retragerii Marii Britanii din Uniunea Europeană. Obiectivul evenimentului intitulat "Cum ne pregătim pentru Brexit?" a vizat cu precădere asigurarea unei platforme care să faciliteze interacţiunea directă a întreprinderilor care ar putea fi afectate de procesul Brexit cu reprezentanţi ai instituţiilor publice.

Joi, 20 Septembrie, 2018 - 10:33

La propunerea Președintelui Camerei de Comerț și Industrie a României (CCIR), Mihai Daraban, Colegiul de Conducere al CCIR reunit, miercuri, l-a reconfirmat pe Prof. univ. dr. Stefan Deaconu în funcția de Președinte al Curții de Arbitraj Comercial Internațional. Ștefan Deaconu a fost reales în funcție cu unanimitate de voturi, pentru un mandat de 5 ani.

Joi, 30 August, 2018 - 13:52

În perioada 17-18 septembrie a.c., la București, va avea loc prima ediție a Forumului de Afaceri, organizat de către Administrația Prezidențială, în colaborare cu Camera de Comerț și Industrie a României, sub Înaltul Patronaj al Președintelui României. Forumul de Afaceri se desfășoară în marja celei de- a treia ediții a Summitului „Inițiativa celor Trei Mări”, găzduit în acest an de România și organizat de Administrația Prezidențială. 

Marţi, 26 Iunie, 2018 - 18:06

Domnul Lazăr Comănescu, consilier al Președintelui Camerei de Comerț și Industrie a României, fost ministru al Afacerilor Externe și diplomat de carieră, a fost distins cu Legiunea de Onoare în grad de Ofițer, de către doamna Michèle Ramis, Ambasadoarea Franței în România, în cadrul unei ceremonii care a avut loc luni, 25 iunie, la Reședința Franței.

Subscribe to Camera de Comerț și Industrie a României