Duminică, 18 Octombrie, 2020 - 00:00
Interviu de Raluca Enache Ciubotaru pentru „BULETINUL DE BUCUREȘTI” al Camerei Notarilor

Luminile s-au stins, cortina a căzut, sălile de spectacol altădată scăldate în aplauze au devenit pustii, iar actorii se pregăteau să ” stea acasă”.

Cum aţi resimţit acest surghiun neaşteptat, această rupere bruscă de ritm din viaţa Dumneavoastră, dar şi a societăţii ?

Sâmbătă, 3 Octombrie, 2020 - 00:00
A.D. Xenopol îl considera drept cel mai bogat om din România acelei vremi

Cosmin Mihailovici, director Direcția Arhivă a Camerei Notarilor București, semnează în ultimul număr (71) al publicației BULETINUL DE BUCUREȘTI, editată de Camera Notarilor București, un amplu documentar dedicat unui celebru filantrop

„Numai speranța mea că voi putea participa
la prosperitate și măreția patriei mele mă face să mor liniștit!”
Evloghie Gheorghiev

Vineri, 24 Iulie, 2020 - 11:15
Comentariu publicat în ediția online a „Buletinului de București”

Prima ediție online a publicației ”Buletinul de București”, editată de Camera Notarilor București, prezintă comentariul „Avatarurile pandemiei” al notarului public Dan Tătaru:

„Se pare că puterea groazei a apus, iar sufletele moarte, aruncate de iluminați în visul urât pe care tocmai l-am trăit, încep cu inertă îndrăznire și puțină nădejde să-și revină la simțiri.

Marţi, 17 Decembrie, 2019 - 17:38

Evoluția noțiunii de „cadou” pentru o societate tot mai materialist-nedialectică precum a noastră merge în direcția strictei  utilități valorice a acestuia. Moș Crăciun nu mai face copiilor noștri cadouri de suflet, ci unele care sunt evidențiate de zerourile în euro, iar părinții sunt tot mai angrenați să intre într-o astfel de competiție. Stau în el și mă întreb ce ar zice vecinul dumneavoastră de bloc dacă i-ați bate la ușă înainte de sărbători și i-ați spune că vreți să îi faceți cadou o invitație la un concert de la Ateneu.

Miercuri, 20 Noiembrie, 2019 - 18:13

Vineri (23) și  sâmbătă (24 noiembrie) Camera Notarilor București organizează la Auditorium Pallady un simpozion științific deschis tuturor practicienilor din domeniu, cu participarea Prof. univ. Dr. Gabriel Boroi, notarului public Ionuț Florin Popa, președintelui ONPCSB Daniel Marius Staicu, profesorului universitar Dr. Marieta Avram, notarului public Ioana Lambrina Vidican și expertului Cosmin Mihailovici.

Sâmbătă, 16 Noiembrie, 2019 - 17:19

În zestrea Camerei Notarilor Publici București intră de astăzi o clădire cu personalitate care asigură o strălucită carte de vizită atât notariatului public bucureștean, cât și întregului notariat public românesc.

Vineri, 25 Octombrie, 2019 - 20:07
Notarii bucureșteni, alături de catățeni

A fost ziua ușilor deschise la Camera Notarilor București. „Este o figură de stil - de fapt ușile notariatelor sunt deschise practic permanent, nu doar pe 25 octombrie” - a dorit să precizeze Laura Badiu, președinta Camerei bucureștene, domnia sa garantând că toți cei peste 750 de - câți numără Camera - sunt pregătiți să răspundă solicitărilor cetățenilor nu doar în relația contractuală. „Dorim ca oamenii să vadă în noi niște parteneri, în rezolvarea problemelor cu care se confruntă.

Luni, 27 Mai, 2019 - 19:50
70 de participanți din patru orașe

Sâmbătă 25.05.2019, în parcul IOR din Capitală s-a desfășurat cea de-a IV-a ediție a Crosului Notarilor organizat de Camera Notarilor Publici București, în colaborare cu Fundația Atletis 2010. Acțiunea, la inițiativa doamnei notar Monica Pop și cu sprijinul profesionist al dlui notar Paul Manole și al altor notari tineri inimoși, a devenit deja o tradiție.

Marţi, 2 Aprilie, 2019 - 13:49
Au plantat la pădurea Pustnicu peste 1000 de puieți

În cadrul ”Lunii plantării arborilor” (15 martie – 15 aprilie), sâmbătă, 14 aprilie 2018, notarii din Camera București au participat la o nouă acțiune de plantare din Pădurea Pustnicu, în județul Ilfov.

Miercuri, 20 Martie, 2019 - 15:11
Acțiune caritabilă promovată de notarii bucureșteni

„Rata abandonului școlar în mediul rural a atins cote îngrijorătoare. Copiii nu merg la școală pentru că nu au haine, cărți și mâncare; potrivit statisticilor, unul din doi copii din mediul rural trăiește în pragul sărăciei. Copiii de azi sunt adulții de mâine, sunt cei pe care se va baza această societate, implicit noi.

Duminică, 23 Decembrie, 2018 - 16:18

Uniunea Națională și Camera București ale Notarilor Publici au dorit să facă un cadou (cultural) de Crăciun, colegilor, famililor acestora, colaboratorilor și prietenilor. Alegerea s-a oprit - inspirat - asupra unui regal muzical, sub cupola templului culturii care este Ateneul Român.

Miercuri, 19 Decembrie, 2018 - 15:42
Sâmbătă, la Ateneu, cu Orchestra Română de Tineret dirijată de Cristian Mandeal

În continuarea manifestărilor prilejuite de celebrarea Centenarului Marii Uniri derulate în ultima perioadă,, Camera Notarilor Publici București , în colaborare cu Uniunea Națională a Notarilor Publici din România, organizează sâmbătă, 22 decembrie 2018,  la ATENEUL ROMÂN  Concertul extraordinar ”IARNĂ MAGICĂ” susținut de Orchestra Română de Tineret – Dirijor CRISTIAN MANDEAL

Duminică, 21 Octombrie, 2018 - 19:22
Show cultural de excepție organizat de Camera Notarilor București

Este, dacă nu mă înșel, al treilea an consecutiv în care Camera Notarilor București oferă membrilor săi, familiilor și prietenilor o gală culturală prin care sunt omagiate evenimente sau valori naționale. Gala din acest an, găzduită de Sala Radio, a marcat așa cum se cuvine cel mai important eveniment al lui 2018 -Centenarul Marii Uniri - printr-un program de o excepțională calitate intelectuală.

Sâmbătă, 20 Octombrie, 2018 - 00:00
Recital extraordinar al maestrului Alexandru Tomescu cu vioara Stradivarius

Cu prilejul Centenarului Marii Uniri, Colegiul Director al Camerei Notarilor Publici București organizează sâmbătă, 20 octombrie 2018, orele 11.00, în ambianța deosebită a SĂLII RADIO din București, Str. G-ral Berthelot nr.60-64, un periplu istoric și muzical, dedicat acestui eveniment major pentru societatea românească.

Conf. univ. dr. Bogdan Suditu, de la Universitatea București, se prezintă expozeul ”Politicieni și primari juriști care au marcat destinul Capitalei”.

Luni, 15 Octombrie, 2018 - 15:12
Recital extraordinar al maestrului Alexandru Tomescu cu vioara Stradivarius

Cu prilejul Centenarului Marii Uniri, Colegiul Director al Camerei Notarilor Publici București organizează sâmbătă, 20 octombrie 2018, orele 11.00, în ambianța deosebită a SĂLII RADIO din București, Str. G-ral Berthelot nr.60-64, un periplu istoric și muzical, dedicat acestui eveniment major pentru societatea românească.

Conf. univ. dr. Bogdan Suditu, de la Universitatea București, va prezenta expozeul ”Politicieni și primari juriști care au marcat destinul Capitalei”.

Sâmbătă, 31 Martie, 2018 - 21:18
Al treilea film regizat de foarte tânăra cineastă

Detinatoare in 2017 a recordului de cel mai tanar regizor (17 ani) prezent in Festivalul de Film de la Cannes (cu filmul de scurt metraj Not Guilty, distins cu Premiul de Excelenta la Roma, in 2016) Irina Octavia Andronic a absolvit intre timp cursurile Colegiului de Arte Lansdowne din Londra. 

Subscribe to Camera Notarilor București